Αναζήτηση
Καραβάτου-Σπυροπούλου. Πολύ λάδι και από.. τηγανίτα τίποτα | iShow.gr
Ειδήσεις
Καραβάτου-Σπυροπούλου. Πολύ λάδι και από.. τηγανίτα τίποτα
Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014
13:04
Δεν έχει σημασία αν η Σπυροπούλου επικράτησε χθες έστω και με διπλάσια ποσοστά. Άλλωστε, τα νούμερα κρίνονται μέτρια για πρεμιέρα στον Alpha, όπως φυσικά και η ανεπαρκής τηλεοπτική παρουσία της ίδιας της παρουσιάστριας.

Από την άλλη, η Καραβάτου με τον σύζυγό της κατάφεραν να φέρουν αρκετά υψηλή τηλεθέαση για το Epsilon με μια εκπομπή που την έχουμε ξαναδεί τόσες φορές τα τελευταία χρόνια. Ίδιο concept, παρόμοια ροή θεμάτων, χωρίς πολύ ενδιαφέρον.
Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι και τα δύο προιόντα αθροιστικά πιάνουν ένα 25-27% περίπου σε σύνολο και λίγο πιο κάτω στα νεανικά. Όπερ και σημαίνει ότι ένας στους τέσσερις μόλις που βλέπουν τηλεόραση εκείνη την ώρα, επιλέγει να ψυχαγωγηθεί με αυτά τα πρωινά μαγκαζίνο.

Είναι ασφυκτικά μικρό το ποσοστό, ειδικά αν συνυπολογισθεί πώς ήταν οι πρεμιέρες των εκπομπών. Κακά τα ψέματα, αυτού του τύπου οι εκπομπές έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα με το ενδιαφέρον να έχει χαθεί. Η συνέχεια φαντάζει αδιάφορη.

Η Σπυροπούλου θα ξεφουσκώσει και άλλο, το Epsilon θα είναι ευχαριστημένο αν σταθεροποιηθεί κάπου εκεί και από εκεί και πέρα πολύ κουβέντα θα γίνεται για εκπομπές που λίγο στην πραγματικότητα απασχολούν και ακόμα λιγότερο παρακολουθούνται.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Καραβάτου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551