Αναζήτηση
Καπουτζίδης: "Όταν χώρισα, είχα νεύρα και οδήγησα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ελσίνκι" | iShow.gr
Ειδήσεις
Καπουτζίδης: "Όταν χώρισα, είχα νεύρα και οδήγησα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ελσίνκι"
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
10:06

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο ακτιβισμού που έχει μπει τα τελευταία χρόνια σχετικά με τα δικαιώματα της LGBTQI+ κοινότητας αλλά και την αγάπη του για τα ταξίδια.

"Νομίζω ότι μου άρεσε που μπήκα σε διαδικασία ακτιβισμού. Αγαπώ τη χώρα μου, θέλω να προοδεύσει. Την αγαπώ ουσιαστικά και βαθιά! Έχω πάρει την ελληνική σημαία και έχω ταξιδέψει παντού για να χειροκροτήσω τους Έλληνες αθλητές του στίβου. Έχω φτάσει στο Πεκίνο, στην Κωνσταντινούπολη, στο Λονδίνο. Σε όλη την Ευρώπη έχω ταξιδέψει. Και θέλω να καλυτερεύει, να διορθώνεται. Και θεωρώ πολύ σημαντικό, άμα δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου σε αυτόν τον κόσμο, τι να είσαι", είπε αρχικά μιλώντας στο One Channel.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: "Μια επιλογή έχεις, να είσαι ο εαυτός σου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, λοιπόν. Να λέω αυτό που πιστεύω, να αγωνίζομαι για αυτό που πιστεύω. Είναι απαραίτητο να το κάνεις. Σου δίνει χαρά και ευκαιρία. Ποιος θα μου πει εμένα να κρυφτώ; Κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου πει να κρυφτώ, να σωπάσω. Και σε κάποια φάση σκέφτηκα και λέω ''βγαίνεις και τα λες'', δε χρειάζεται κάτι παραπάνω. Και αυτή τη στιγμή για να ψηφιστεί κάτι, βγες και μίλα!

Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να το γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια. Δεν πρέπει να σπαταλήσεις τον χρόνο σου, η ζωή είναι πολύ μικρή. Έχω περάσει χρόνια να κρύβομαι, να στεναχωριέμαι ή να φοβάμαι για κάποιους. Δε θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχυστώ για κάποιον που δε χωνεύει εμένα και αυτό που είμαι. Ας μη με χωνεύει, να φτάσει μέχρι τα 100 και να είναι υγιής και ας μη με χωνεύει" και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τη λέξη ''διαφορετικότητα'' αλλά την ποικιλότητα. Λέμε ότι οφείλουμε να καταλάβουμε την ποικιλότητα. Από ένα σημείο και μετά αισθάνθηκα ότι δεν υπήρχε λόγος να έρχομαι σε αντιπαράθεση! Σταμάτησα την αντιπαράθεση και έλεγα απλώς ''υπάρχω''".

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για την αγάπη του για τα ταξίδια. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη έως το Ελσίνκι με το αυτοκίνητό έπειτα από έναν πολύ δυνατό χωρισμό.

"Μου άρεσαν πολύ τα ταξίδια. Κάθομαι και βλέπω το ιστορικό μου και υπάρχει ένα κενό από το 1997 έως το 2004. Δεν είχα πετάξει πουθενά. Τα αγαπώ πολύ. Έχω κάνει πολλά ταξίδια… Και με το αυτοκίνητο. Έχω πάει στο Ελσίνκι με το αυτοκίνητο και κατέβηκα. Έχω πάει στη Μαδρίτη με το αυτοκίνητο και το άφησα στο αεροδρόμιο. Και από τη Μαδρίτη πέρασα στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης μόνος μου", είπε.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: "Το Θεσσαλονίκη – Ελσίνκι το έκανα μόνος μου και το Ελσίνκι – Θεσσαλονίκη με δύο κολλητούς μου. Είχα χωρίσει και είχα νεύρα. Οπότε πήρα το αμάξι και είπα να οδηγήσω προκειμένου να μου φύγουνε. Ήμουνα καλύτερα, όμως σκέφτηκα "Ωχ τώρα πρέπει να γυρίσω πίσω”. Ήταν βαρύς ο χωρισμός".

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Καπουτζίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551