Αναζήτηση
Καμπούρη στην τελευταία εκπομπή "Γυναίκες": Τί είπε για την Παπαβασιλείου; | iShow.gr
Ειδήσεις
Καμπούρη στην τελευταία εκπομπή "Γυναίκες": Τί είπε για την Παπαβασιλείου;
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015
08:58
ΗΔέσποινα Καμπούρηκαι ηΝόνη Δούνιαείπαν την τελευταία «καλησπέρα» στους τηλεθεατές της εκπομπής «Γυναίκες», το απόγευμα της Παρασκευής.

Μάλιστα, η Δέσποινα Καμπούρη ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στοinstagram,στην οποία πόζαρε με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Νίκο Διαμαντίδη, και τη συμπαρουσιάστριά της, Νόνη Δούνια.Μάλιστα, η παρουσιάστρια συνόδευσε την παραπάνω φωτογραφία με το εξής μήνυμα:

«Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής "Γυναίκες". Οι σχέσεις μας πέρασαν από 40 κύματα, δια πυρός και σιδήρου. Μαλώσαμε, τσακωθήκαμε, φωνάξαμε, φιλιώσαμε, αγαπηθήκαμε, δεθήκαμε. Ετσι όμως χτίζονται οι αληθινές σχέσεις που βασίζονται στον σεβασμό και την αγαπη. Δεν περίμενα ότι θα το πω, αλλά θα μου λείψεις κύριε Διαμαντίδη! Για το δίμετρο κορίτσι δεξιά δεν έχω πολλά να πω. Μόνο αυτό: Κόμπρα. (#εσωτερικής_κατανάλωσης )"Νόνη κανόνι" I love u so much!».H Δέσποινα παράλληλα αποκάλυψε πως της έστειλε μήνυμα η Σοφία Βογιατζάκη ότι τις παρακολουθεί.

Η Νόνη Δούνια έκανε αναφορά και στην Έλενα Παπαβασιλείου που υπήρξε κι εκείνη παρουσιάστρια της εκπομπής, με την Δέσποινα Καμπούρη να μην κάνει κανένα απολύτως σχόλιο ακούγοντας το όνομά της.


Πηγή: newspiper
Σχετικά πρόσωπα
Δέσποινα Καμπούρη
Έλενα Παπαβασιλείου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551