Αναζήτηση
ΗΠΑ: Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν παραδόθηκε στις αρχές μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακομεταχείριση | iShow.gr
Ειδήσεις
ΗΠΑ: Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν παραδόθηκε στις αρχές μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακομεταχείριση
Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
14:59



Στις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης παραδόθηκε ο πρώην μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, που αντιμετωπίζει καταγγελίες για σεξουαλική κακομεταχείριση.

Ο Γουάινσταϊν έφθασε σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν, όπου αναμένεται ότι θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες τουλάχιστον μίας από τις γυναίκες που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με τους New Tork Times.


Είναι η πρώτη ποινική υπόθεση που αντιμετωπίζει ο Γουάινσταϊν, από τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και ξέσπασε το κύμα αποκαλύψεων που πυροδότησε το κίνημα #MeToo.

Το γραφείο του δικηγόρου Μπέντζαμιν Μπράφμαν, που εκπροσωπεί τον Γουάινσταϊν ανέφερε ότι δεν θα προβεί σε σχολιασμό για τις αναφορές σχετικά με την παράδοση του πελάτη του.

Ο Γουάινσταϊν, σήμερα 66 ετών, αναμένεται ότι θα μεταφερθεί στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Ο ίδιος αρνείται όλες τις καταγγελίες και υποστηρίζει ότι ουδέποτε προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς συναίνεση.

Στο πλαίσιο του πακέτου εγγύησης που έχει διαπραγματευτεί, ο Γουάινσταϊν αναμένεται ότι θα δώσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά, ενώ θα του επιβληθεί να φορά βραχιολάκι παρακολούθησης. Παράλληλα, θα παραδώσει και το διαβατήριό του.

Πηγή: protothema.gr
Σχετικά πρόσωπα
Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551