Αναζήτηση
Η πρεμιέρα της Καραβάτου και της Σπυροπούλου | iShow.gr
Ειδήσεις
Η πρεμιέρα της Καραβάτου και της Σπυροπούλου
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014
11:05
Η Κατερίνα Καραβάτου με αρκετό τρακ αλλά έχοντας πάντα κοντά της τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη και φορώντας ένα απλό σύνολο σε γήινα χρώματα, καλημέρισε τους τηλεθεατές για πρώτη φορά από τη συχνότητα του «Ε» σε ένα πολύ ωραίο πλατό, ενώ τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο Κρατερός ο οποίος επίσης υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να κρατήσουν μία ωραία παρέα τον φετινό χειμώνα.

Στο πλευρό του ζευγαριού ο Δημήτρης Μακαλιάς αλλά και η Όλγα Λαφαζάνη που θα προσπαθήσουν να δώσουν τη δική του νότα στην εκπομπή.

Mε διαφορά περίπου δέκα λεπτών έκανε πρεμιέρα –μετά την Καραβάτου- και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την εκπομπή της «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Από το πρώτο κιόλας πλάνο στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής, η παρουσιάστρια έδειξε να ξεδίνει με το μπιτάτο τραγούδι που έπαιζε.

Ένας ένας, οι συνεργάτες της άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο πλατό ενώ τελευταίος εμφανίστηκε ο Αντώνης Λουδάρος. Όλοι τους κρατούσαν από ένα προσωπικό αντικείμενο που θα έχουν μέσα στο πλατό καθ' όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν με τον Παύλο Σταματόπουλο να κάνει τη... διαφορά αφού έφερε γάντια του... μποξ!

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Καραβάτου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551