Αναζήτηση
Η Εριέττα Κούρκουλου στον Εθνικό Κήπο μαζί με τον γιο της - Δείτε τις φωτογραφίες | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Εριέττα Κούρκουλου στον Εθνικό Κήπο μαζί με τον γιο της - Δείτε τις φωτογραφίες
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
20:17

Στον Εθνικό Κήπο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχοντας μαζί της τον μοναχογιό της. Βίγκαν η ίδια, συμμετείχε σε εκδήλωση της οργάνωσης Vegan Kids Greece, αναρτώντας και φωτογραφίες στα social media.

Δείτε τις εικόνες

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει μιλήσει στο παρελθόν για τον βιγκανισμό αλλά και τις διατροφικές επιλογές του συζύγου της και του παιδιού τους.

"Από 22 χρονών ξεκίνησα τις αλλαγές στη διατροφή μου, ήρθε πολύ φυσικά για μένα. Ξεκίνησα από vegetarian και σταδιακά έγινα vegan. Ήταν κάτι που προέκυψε απλά, δεν καταπίεσα τον εαυτό μου. Είχα μια αγάπη για τα ζώα, που ήταν πολύ πιο δυνατή από αυτή του μέσου ανθρώπου. Οπότε είχα το έναυσμα να πω, δεν θέλω να πεθάνεις εσύ για να φάω εγώ, αφού δεν το χρειάζομαι" είχε πει σε συνέντευξή της στο mononews.

"Κι όταν μου ζητάνε ένα επιχείρημα, γιατί να γίνει κάποιος vegan, είναι αυτό, αν είσαι ένας άνθρωπος που σέβεται τη ζωή – κι εγώ τη σέβομαι, την αγαπάω τη ζωή μου και τη θεωρώ πολύ σημαντικό πράγμα – και σέβεσαι τη ζωή του άλλου, λες ότι εγώ μπορώ να επιβιώσω, χωρίς να πεθάνει, οπότε γιατί να το κάνω; Επειδή μου αρέσει; Προφανώς μου αρέσει. Προφανώς μου άρεσε το μπέικον, προφανώς μου άρεσε και το μπιφτέκι, είχα απώθηση μόνο σε ό,τι μου θύμιζε ζωντανό, δηλαδή αρνί το Πάσχα δεν έχω φάει ποτέ" είχε προσθέσει, αποκαλύπτοντας ότι ο σύζυγός της δεν είναι vegan, αλλά δεν τρώει κρέας. "Τρώει, όμως, ψάρι, αλλά όχι στο σπίτι", ανέφερε με χαμόγελο.

Όσο για τη διατροφή του γιου τους, έχει επιλέξει και αυτή να μην συμπεριλαμβάνει κρέας.

Η Εριέττα Κούρκουλου στον Εθνικό Κήπο μαζί με τον γιο της - Δείτε τις φωτογραφίες

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Εριέττα Κούρκουλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551