Αναζήτηση
Η Άννα, με καταγωγή από την Αίγυπτο, φέρνει στο Cash or Trash ένα υπέροχο αντικείμενο | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Άννα, με καταγωγή από την Αίγυπτο, φέρνει στο Cash or Trash ένα υπέροχο αντικείμενο
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
12:30


Η Άννα, με καταγωγή από την Αίγυπτο, φέρνει στο Cash or Trash ένα υπέροχο αντικείμενο, αντάξιο της γοητευτικής της παρουσίας. Το ασημένιο, ρομαντικό τσαντάκι της πωλήτριας είναι σαν να περιγράφει ξεχωριστές ιστορίες από το παρελθόν, ενώ η εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται, εντυπωσιάζει όλους τους αγοραστές.

Η Σοφία ήρθε στο Cash or Trash από την Καλαμάτα, με ένα αντικείμενο που έψαχνε καιρό, μιας και ήθελε να ζήσει από κοντά τη μοναδική εμπειρία της δημοπρασίας. Το υπέροχο αρωματοδοχείο της Σοφίας είναι από τη συλλογή του παππού της, αλλά σίγουρα δεν είναι ένα απλό δοχείο. Όλα τα στοιχεία μαρτυρούν την παλαιότητα του αντικειμένου, κάτι που βοηθά την πωλήτρια να δελεάσει τους αγοραστές και να «ανεβάσει» τη διάθεσή τους για προσφορές. Αρκεί, βέβαια, να μεταφέρει επαρκώς τις πληροφορίες του εκτιμητή της εκπομπής, Θάνου Λούδου.

Ο Μίμης περνάει την πόρτα του Cash Or Trash για δεύτερη φορά και μάλιστα με ένα αντικείμενο της ίδιας κατηγορίας. Κλείνοντας μια επιτυχημένη συμφωνία για την στυλ art deco πολυθρόνα του στην πρώτη του δημοπρασία, ο πωλητής επιστρέφει με παρόμοια συνταγή, για να σιγουρέψει την επιτυχία του. Οι προσφορές του γιατρού της παρέας των αγοραστών, Γιώργου Δαράβαλη, βρίσκουν σθεναρή αντίσταση από τον Γιώργο Τσαγκαράκη και τη γνωστή συλλεκτική αγάπη του για τις καρέκλες.




Σχετικά πρόσωπα
Άντα Πανά
Γιώργος Ευφραιμίδης
Θάνος Μαρίνης
Ελομίδα Βισβίκη
Δημήτρης Δεμερτζής
Γεώργιος Καράμπελλας
Φοίβος Στρουγγάρης
Αθηνά Στυλιανίδου
Γιώργος Τσαγκαράκης
Δέσποινα Μοιραράκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551