Αναζήτηση
Η αγιογράφος Μαριάνθη δεν βρίσκεται τυχαία στο Cash or Trash | iShow.gr
Ειδήσεις
Η αγιογράφος Μαριάνθη δεν βρίσκεται τυχαία στο Cash or Trash
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
11:28

Η αγιογράφος Μαριάνθη δεν βρίσκεται τυχαία στο Cash or Trash. Σκέφτηκε αρκετά, πριν αποφασίσει με ποιο αντικείμενο θα κάνει την εμφάνισή της, αφού το στοιχείο που τη γοητεύει περισσότερο στην εκπομπή είναι τα αντικείμενα που βλέπει και μαθαίνει για πρώτη φορά. Η τέχνη του Art del a Table αποκαλύπτεται στο δωμάτιο των αγοραστών, μέσα από σπάνιες δημιουργίες του οίκου Dior.

Η ρετρό λάμπα του Νίκου φαίνεται πως έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Bohemian Rapsody», που αφορά την ιστορία του συγκροτήματος Queen. Η δημοφιλής λάμπα έγινε διάσημη λόγω της τεχνολογικής της καινοτομίας, για την εποχή της. Το χρώμα και η πολύ καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ακόμα, κάνει τη δημοπρασία να φαίνεται πολλά υποσχόμενη για τον chef πωλητή.

H πρώτη πλήρης ραπτομηχανή, που έχει έρθει στο Cash orTrash, είναι αυτή της θείας του Δημήτρη από τον Βόλο, μια κληρονομιά από τη μητέρα της. Στο δωμάτιο εκτίμησης, με αφορμή το αντικείμενο του πωλητή, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το λεγόμενο σχέδιο «Μάρσαλ» και την περίοδο ενίσχυσης της Ευρώπης από την Αμερική, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ραπτομηχανή του Δημήτρη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σήμερα και διαθέτει από οδηγίες χρήσης μέχρι και… κλωστές!




Σχετικά πρόσωπα
Ελομίδα Βισβίκη
Φοίβος Στρουγγάρης
Γεώργιος Καράμπελλας
Θάνος Μαρίνης
Αθηνά Στυλιανίδου
Άντα Πανά
Δημήτρης Δεμερτζής
Γιώργος Τσαγκαράκης
Γιώργος Ευφραιμίδης
Δέσποινα Μοιραράκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551