Αναζήτηση
Horrorant Film Festival: Τι θα δείτε το ΣΚ | iShow.gr
Ειδήσεις
Horrorant Film Festival: Τι θα δείτε το ΣΚ
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
13:55


Το 9ο Horrorant Film Festival φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος του. Όμως, μέχρι και την τελευταία προβολή, η αγωνία παραμένει στο κόκκινο.


EMPIRE V: Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Victor Pelevin, το Empire V σχεδιάζει την πορεία ενός μέσου νεαρού άνδρα που εντάσσεται σε μια ελίτ υπερ-φυλή βρικόλακων. Αλλά αυτοί οι βρικόλακες δεν χρειάζονται αίμα για να επιβιώσουν. Αντίθετα τρέφονται με ένα μυστηριώδες υπερφάρμακο που αρμέγεται σε ελάχιστες ποσότητες από την ανθρωπότητα – αλλά με έναν πολύ πιο θεμελιώδη και βάναυσο τρόπο.


DEMONS: Στο σκοτεινό και συνάμα γοητευτικό Βερολίνο της δεκαετίας του ’80, μοιράζονται προσκλήσεις για την προβολή μιας μυστηριώδους ταινίας, όμως όταν σβήσουν τα φώτα και κλείσουν οι πόρτες, ο κινηματογράφος δέχεται επίθεση από δαιμονικά ζόμπι.

COUPLES TO HELL: Η ιστορία τεσσάρων ζευγαριών που ζουν δυστυχισμένα. Ένα ζευγάρι που στον πρώτο κίνδυνο ο ένας προσπαθεί να φάει τον άλλον. Ένας ελαφροϊσκιωτος που έχει εμμονή με μία παρουσιάστρια. Ένας εκμεταλλευτής εραστής που ζητά ακριβά δώρα από τη σύντροφό του και μία γυναίκα που κατοικεί με έναν ανάπηρο άνδρα και φέρνει άλλον άντρα στο σπίτι συνθέτουν μία διεστραμμένη ανθολογία που παρουσιάζει ένα νοσηρό ενδιαφέρον.

THE BOOGEYMAN: Μια νεαρή κοπέλα βλέπει στον καθρέπτη τον φόνο του εραστή της μητέρας της, αλλά οι εφιάλτες έχουν μόλις ξεκινήσει! Ο θρυλικός Jerry Gross Organization διένειμε στην Αμερική αυτό το διαμάντι σε σενάριο και σκηνοθεσία Ulli Lommel, το οποίο πατάει επάνω στην επιτυχία των slasher της εποχής, αλλά το μεταφυσικό του spin το έκανε να ξεχωρίσει, να γίνει μια τεράστια επιτυχία, και να ακολουθήσουν δύο sequel.

DRIVE: Η γνωστή influencer Yuna αντιμετωπίζει τους πάντες με υπεροψία. Μετά από μια όχι επιτυχημένη επαγγελματική συνάντηση και αφού έχει πιει κάμποσα σφηνάκια,ζητάει να την πάει κάποιος στο σπίτι. Στο δρόμο την παίρνει ο ύπνος και όταν ξυπνάει βρίσκεται στον πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Ο απαγωγέας της θα ζητήσει από τη Yuna να μεταδώσει ζωντανά την απαγωγή και οι θεατές να πληρώσουν τα λύτρα. Θα γίνει πιστευτή η Yuna ή όλοι θα νομίσουν ότι τα κάνει όλα για το κέρδος?

MACABRE: Μια γυναίκα στοιχειωμένη από τον πρόσφατο θάνατο του μοιχού εραστή της μετακομίζει σε ένα δωμάτιο στη Νέα Ορλεάνη, όπου δημιουργούνται υποψίες σχετικά με την ερωτική της ζωή, η οποία μπορεί να συμπεριλαμβάνει τη συνέχεια τη σχέση της, με τον εραστή της να είναι ένα πτώμα συντηρούμενο σε ένα ψυγείο.



Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551