Αναζήτηση
H μπηχτή της Νατάσας Θεοδωρίδου: «Άστον να πει τη γνώμη του, πληρώνεται γι αυτό, για να υπάρχει κάπου, σε μια εκπομπή» | iShow.gr
Ειδήσεις
H μπηχτή της Νατάσας Θεοδωρίδου: «Άστον να πει τη γνώμη του, πληρώνεται γι αυτό, για να υπάρχει κάπου, σε μια εκπομπή»
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014
11:35
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της για το σημερινό lifestyle, για το αν την ενοχλεί που την φωτογραφίζουν, για τις τρικλοποδιές που της έχουν βάλει στην καριέρα της και για μια σχέση της την οποία κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα.
«Δεν είμαι στα πέντε μέρη που ξέρει όλος ο κόσμος και πηγαίνουν οι φωτογράφοι και καλά κάνε που πάνε και οι αυτοί που τους φωτογραφίζουν, εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά δεν είναι αυτό η ζωή», δήλωσε στο «Καλοκαίρι Παντού».
Παράλληλα αποκάλυψε πως είχε μια σχέση, την οποία δεν την έμαθε ποτέ κανείς: «Βέβαια είχα σχέση που δεν την έμαθαν οι δημοσιογράφοι. Ρητορική ήταν η ερώτηση, την ήξερες την απάντηση. Βέβαια, εννοείται. Υπάρχει τρόπος πάντα. Πάντως ξέρω τι σημαίνει να σε ακολουθούν, να μην μπορείς, εγώ δεν είμαι αυτής της κατηγορίας δεν με ακολουθούν, οπότε έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Μου φέρθηκαν καλά τους φέρθηκα και εγώ, αν κάποιες στιγμές γράφονται περισσότερα, εγώ δεν στεναχωριέμαι, το παίρνω στην πλάκα. Άστον κάποιον να πει τη γνώμη του, πληρώνεται γι αυτό, για να υπάρχει κάπου, σε μια εκπομπή, οι ανακρίβειες όταν είναι αστείες, δεν με πειράζει».
Τέλος για τη νύχτα και για τις τρικλοποδιές που έχει δεχτεί στην καριέρα της υποστήριξε:

«Δεν είναι ένας χώρος εύκολος. Να μου πεις και ποια δουλειά είναι εύκολη; Καμία. Δεν έχει να κάνει με τη νύχτα. Ο καθένας κάνει αυτό που κάνει και ο κόσμος τον αγαπά για τους δικούς του λόγους. Κυρίως για τη μουσική του και τα τραγούδια του. Αν έχω δεχτεί, λοιπόν, τρικλοποδιές, ας μου επιτραπεί η έκφραση, ήταν χαζές. Αυτά είναι ανοησίες».

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Νατάσα Θεοδωρίδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551