Αναζήτηση
Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα τρία επικρατέστερα πρόσωπα για να την αντικαταστήσουν όταν φύγει να γεννήσει | iShow.gr
Ειδήσεις
Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα τρία επικρατέστερα πρόσωπα για να την αντικαταστήσουν όταν φύγει να γεννήσει
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015
17:35
Οι μέρες που η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρήσει από το πλατό για να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, πλησιάζουν αφού σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, η παρουσιάστρια θα φύγει από την εκπομπή γύρω στις 10 Μαρτίου.
Εδώ και καιρό όμως, το μεγάλο ερώτημα και τα σχόλια, περιστρέφονται γύρω από το πιθανό όνομα αντικατάστασης.
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα ένα από τα τρία ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Νίκου Μουτσινά, αφού έχει κάνει ήδη συζήτηση για το θέμα με την Ελένη Μενεγάκη. Είναι γνωστή άλλωστε η πολύ καλή σχέση που διατηρούν οι δυο τους, εδώ και χρόνια.
Ακόμα ένα όνομα που ακούστηκε και όχι άδικα είναι ο Μάκης Πουνέντης, αφού στο παρελθόν το έχει ήδη κάνει, να αντικαταστήσει δηλαδή την Ελένη Μενεγάκη σε γέννηση παιδιού της. Το ότι τότε, είχε καταφέρει να διατηρήσει τα ''νούμερα'' της εκπομπής, σε υψηλα επίπεδα, είναι ένας ακόμη λόγος που έφερε το όνομά του, στο ''τραπέζι'' της αντικατάστασης.
Ένα ακόμα πρόσωπο, αυτήν τη φορά από την ''οικογένεια'' του ALPHA, είναι Η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Αν κάπου υπάρχουν ''σύννεφα'' σε αυτήν την πιθανότητα, είναι μόνο το ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου ζει στην Θεσσαλονίκη.
Το μόνο βέβαιο είναι πως σύντομα η ''ονοματολογία'' θα λάβει τέλος, αφού η Ελένη Μενεγάκη πολύ σύντομα θα αποχωρήσει οπότε και η εύρεση αντικαταστάτη, είναι επιτακτική.
fthis

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Ελένη Μενεγάκη
Νίκος Μουτσινάς
Μάκης Πουνέντης
Βίκυ Χατζηβασιλείου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551