Αναζήτηση
Έλενα Ασημακοπούλου για ''Νamaste'': ''Ήρθε το τηλεφώνημα από τη Ναταλία, δεν ήμουν έτοιμη...'' | iShow.gr
Ειδήσεις
Έλενα Ασημακοπούλου για ''Νamaste'': ''Ήρθε το τηλεφώνημα από τη Ναταλία, δεν ήμουν έτοιμη...''
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016
14:58
Η Έλενα Ασημακοπούλου βρίσκεται φέτος στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στο ''Νamaste''.

Πώς της έγινε η εν λόγω πρόταση;Έχει δεχτεί ξανά πρόταση για κάποια εκπομπή; Τι τη φόβιζε στην αρχή;

«Μετά το σίριαλ "Κλεμμένα όνειρα" και την κρίση στην τηλεόραση ήρθε το τηλεφώνημα από τη Ναταλία. Δεν ήμουν έτοιμη, δεν το ·είχα σκεφτεί. Μου πρότεινε να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχα και στο παρελθόν προτάσεις για τηλεόραση, όμως, το δικό μου κίνητρο ήταν πάντα η ενότητα για το παιδί, καθώς θεωρούσα ότι αυτό μου ταιριάζει.

Επίσης, επί χρόνια φλέρταρα με την ιδέα της παρουσίασης», είπε η ηθοποιός και συνέχισε: «Όταν τελικά είπα το "ναι" και βρέθηκα στο στούντιο του "Namaste",στην αρχή ήμουν φοβισμένη, μαζεμένη και διακριτική στον τρόπο που διατύπωνα τις σκέψεις μου. Με φόβιζε το σχολιαστικό κομμάτι, μην εκθέσω κάποιον, γιατί όλοι είναι λίγο πολύ φίλοι μου, είναι συνάδελφοί μου.

Στην πορεία άρχισα να καταλαβαίνω τι μου γίνεται, να λύνομαι και να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να μιλάω για διαζύγια, οικογένειες, παιδιά κ.λπ.. Δεν θέλω να κρίνω. Πιο δύσκολα, βέβαια, ήταν στην αρχή, λόγω απειρίας. Μπερδευόμουν, γιατί όταν παρουσίαζα ένα θέμα και παράλληλα μου μιλούσε ο αρχισυντάκτης στο ακουστικό,έκανα σαρδάμ»,καταλήγει μιλώντας στην εφημερίδα ''Πρώτο Θέμα''.

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Έλενα Ασημακοπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551