Αναζήτηση
Chef στην κουζίνα σας: Ένα θρυλικό πιάτο από την κουζίνα της Άνδρου | iShow.gr
Ειδήσεις
Chef στην κουζίνα σας: Ένα θρυλικό πιάτο από την κουζίνα της Άνδρου
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
20:22

Chef στην κουζίνα σας - Βαγγέλης Δρίσκας


Το Σάββατο, ο Βαγγέλης φτιάχνει ένα θρυλικό πιάτο από την κουζίνα της Άνδρου: Φρουτάλια με χωριάτικα λουκάνικα, πατάτες και βολάκι. Ψήνει τρυφερό χοιρινό σουβλάκι με ανανά και πιπεριές και φτιάχνει την ιδανική μαρινάδα για το χοιρινό κρέας. Ακόμα, ετοιμάζει μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους: Κοτομπουκιές με μουσταρδόμελο. Δοκιμάζει μία ξεχωριστή ανοιξιάτικη μακαρονάδα: Ταλιατέλες με ψητά ντοματίνια και αρωματικό πέστο κολοκυθιών. Τέλος, στην ώρα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει ένα μοναδικό κέικ λεμονιού με φρούτα του δάσους και βουτυράτη κρέμα για την επικάλυψη.  

Την, ο Βαγγέλης φτιάχνει ένα δροσερό χούμους αρακά και το σερβίρει με ψητό χαλούμι. Ψήνει μία διαφορετική αφράτη πίτα σουφλέ, με τραγανή κρούστα και γέμιση με τυριά και ψητή γαλοπούλα και ετοιμάζει στο λεπτό μία πεντανόστιμη κλασική μακαρονάδα που μοσχοβολάει θάλασσα: λιγκουίνι με θαλασσινά. Μαγειρεύει ένα αρωματικό ανατολίτικο πιλάφι με κοτόπουλο, κρέμα γιαουρτιού και ξηρούς καρπούς. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με τις πιο αφράτες και νόστιμες ταχινόπιτες με σοκολάτα.

Το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.


Σχετικά πρόσωπα
Βαγγέλης Δρίσκας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551