Αναζήτηση
Χαιρέκακα σχόλια στο Instagram για το διαζύγιο της Αθήνας Οικονομάκου - Στο πλευρό της Χρηστίδου και Μαγγίρα | iShow.gr
Ειδήσεις
Χαιρέκακα σχόλια στο Instagram για το διαζύγιο της Αθήνας Οικονομάκου - Στο πλευρό της Χρηστίδου και Μαγγίρα
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
15:07

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, που έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, προέβαλαν για χρόνια τον έρωτα και την οικογενειακή τους ευτυχία, ενώ μέχρι πολύ πρόσφατα διέψευδαν τις φήμες περί διαζυγίου.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου, τα σχόλια του κόσμου στο προφίλ της ηθοποιού στο Instagram ήταν ιδιαιτέρως αρνητικά, αγγίζοντας ακόμα και το σημείο της προσβολής ή της χαιρεκακίας. "Τελικά, υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο", "Το έπαιζαν ότι έιναι το πιο ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι", "Γέρασες, καλή μου, μπαγιάτεψες" είναι μόνο μερικά από τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου.

Σχολιάζοντας το διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλου και την ανακοίνωσή τους για σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου:

"Είναι μια προσωπική υπόθεση. Παίζουν τώρα βίντεο της Αθηνάς από μια δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό που υπήρχαν ψίθυροι για χωρισμό και το τι έλεγε τότε. Και λένε ότι έλεγε ψέματα. Και τι έπρεπε να πει δηλαδή; Έπρεπε να πει σε έναν δημοσιογράφο που εμφανίστηκε μπροστά της με ένα μικρόφωνο, "κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου”;

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατέληξε λέγοντας: "Οι αποφάσεις αυτές και οι διαδικασίες αυτές δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά δε δίνεις αναφορά αναλυτική καθημερινή στα social media. Όταν φτάνεις να πάρεις μια τέτοια απόφαση, φυσικά και τη μοιράζεσαι και την ανακοινώνεις γιατί μπορεί να προχωρήσουν και με τις ζωές τους".

Από την πλευρά της, η Μπέτυ Μαγγίρα σχολίασε το διαζύγιο μέσα από την δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1, αναφέροντας: "Η αλήθεια είναι ότι σοκαριστήκαμε λίγο όλοι γιατί πιστέψαμε ότι μπορεί να υπήρχε μια κρίση που θα περνούσε, αλλά τελικά δεν πέρασε. Bγάλανε μια ανακοίνωση για τα μέσα ενημέρωσης για το πώς πρέπει να χειριστούν την υπόθεση και να σεβαστούμε και τους ίδιους και τα παιδιά τους".

"Δεν μπορείς να πεις τίποτα σε αυτή τη περίπτωση. Στενάχωρο είναι, αλλά το θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι μεταξύ τους (...) Ό, τι είναι καλύτερο γι’ αυτούς. Καμιά φορά σε αυτά τα ζευγάρια, τα πολύ προβεβλημένα σε αναγκάζουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις, γιατί έρχεται συνέχεια μια κάμερα και σε ρωτάει "πώς είστε", και δεν θες να πεις ότι έχεις προβλήματα στο σπίτι ή περνάς μια κρίση. Τα παιδιά είναι καλά όταν είναι καλά και οι γονείς, τέλος, νόμος", κατέληξε.

Χαιρέκακα σχόλια στο Instagram για το διαζύγιο της Αθήνας Οικονομάκου - Στο πλευρό της Χρηστίδου και Μαγγίρα

σχολιο

οικονομακου μιχοπουλος

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Αθηνά Οικονομάκου
Σίσσυ Χρηστίδου
Μπέττυ Μαγγίρα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551