Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται μια απολαυστική συνταγή για λιγκουίνι με πέστο, καλαμαράκια και γαρίδες, προσκαλώντας τους τηλεθεατές να ανακαλύψουν νέες γεύσεις.
Ο γνωστός σεφ ετοιμάζει ένα πιάτο που συνδυάζει την ιταλική παράδοση με ελληνικά στοιχεία, δημιουργώντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Το πέστο, φτιαγμένο με φρέσκα υλικά, αναδεικνύει τη γεύση των θαλασσινών, προσφέροντας ένα καλοκαιρινό και αρωματικό αποτέλεσμα.
Ανακαλύψτε τα μυστικά για ένα τέλειο πιάτο ζυμαρικών με θαλασσινά και πέστο, που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.
Δείτε το video.