Αναζήτηση
Αλγόριθμος του Έρωτα / Match 664: μια σε βάθος έρευνα για τις ιστοσελίδες γνωριμιών | iShow.gr
Ειδήσεις
Αλγόριθμος του Έρωτα / Match 664: μια σε βάθος έρευνα για τις ιστοσελίδες γνωριμιών
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
12:16

Το ωριαίο ντοκιμαντέρ «Αλγόριθμος του Έρωτα /Match 664/ Amour Sous Algorithme», παραγωγής Γαλλίας 2021, μια σε βάθος έρευνα για τις ιστοσελίδες γνωριμιών, παρουσιάζει η ΕΡΤ3 την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 21:00.

Όπως κάθε millennial έχει την τάση να κάνει, έτσι και η δημοσιογράφος και ακτιβίστρια Judith Duporttail στράφηκε στο Tinder για να συναντήσει πιθανούς συντρόφους μετά από έναν χωρισμό. Ενώ χρησιμοποιούσε την εφαρμογή για τέσσερα χρόνια, η δημοσιογράφος αποφάσισε να μάθει τη «βαθμολογία ελκυστικότητας» της και να κάνει αυτό που όλοι οι χρήστες του Tinder ονειρεύονται: να ανακτήσει τα δεδομένα που συνέλεξε για εκείνη η εφαρμογή γνωριμιών. Όλα τα ταιριάσματα, τις αρνήσεις, τις προσπάθειες, τις αποτυχίες της. Συνολικά 802 σελίδες δεδομένων, που της επέτρεψαν να κατανοήσει την εσωτερική λειτουργία του Tinder, αλλά και το πώς η εφαρμογή επηρέασε την αγάπη και τη σεξουαλική της ζωή.

Με τον σκηνοθέτη Jerome Clement-Wilz και ειδικούς αναλυτές «δεδομένων», η δημοσιογράφος εστιάζει στο ντοκιμαντέρ σε μία από τις συναντήσεις της, που καταγράφηκε προσεκτικά από την εφαρμογή, το «Ταίρι 664».

Σκηνοθεσία: Jerome Clement-Wilz

Σχετικά πρόσωπα
Jérôme Clément-Wilz
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551