Αναζήτηση
Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον χωρισμό με τη Λένα Δροσάκη: "Είμαι καλά, η ζωή προχωράει" | iShow.gr
Ειδήσεις
Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον χωρισμό με τη Λένα Δροσάκη: "Είμαι καλά, η ζωή προχωράει"
Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
20:32

Για τη ζωή του μετά το διαζύγιο με τη Λένα Δροσάκη μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός ηθοποιός αρκέστηκε στο να πει: "Είμαι καλά (σ.σ.: μετά το διαζύγιο), η ζωή προχωράει, η ζωή είναι μπροστά. Αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο".

Όσον αφορά τον γιο τους με τη Λένα Δροσάκη, ο ίδιος τόνισε: "Το παιδί, όπως για όλους τους γονείς, είναι πάντα πάνω απ όλα, εννοείται. Και το παιδί σιγά - σιγά και εκείνο μαθαίνει, αρχίζει και καταλαβαίνει πού βρίσκονται οι γονείς του, τι κάνουν. Ο Αναστάσης είναι βέβαια πολύ μικρός ακόμα, σιγά - σιγά θα προσαρμοστεί. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε δίπλα του και θα είμαστε δίπλα του μια ζωή".

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τρία χρόνια γάμου πριν από περίπου δύο μήνες.

"Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο. ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, είπε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι".

"Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας" εξομολογήθηκε η ηθοποιός για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Λένα Δροσάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551