Αναζήτηση
5χ5 Σπέσιαλ: Όσα θα δούμε την Κυριακή | iShow.gr
Ειδήσεις
5χ5 Σπέσιαλ: Όσα θα δούμε την Κυριακή
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024
17:21


Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση: «Εκτός από το να κολυμπήσετε πείτε μας κάτι άλλο που θα κάνατε στην πισίνα ενός ξενοδοχείου;»

Όλοι οι παίκτες απαντούν στις ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση.

Στο Τσακ Μπαμ τα μπάζερ παίρνουν φωτιά, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ψάχνει τεχνικό για να φτιάξει το μπάζερ του, ενώ ο πάντα απρόβλεπτος Θάνος προκαλεί σε ένα μοναδικό challenge τους καλεσμένους του με μια απολαυστική αλλαγή ρόλων...

Ο Λάμπρος μαγειρεύει με μεγάλη επιτυχία καμένα τορτελίνια και ο Δημήτρης, ως δημοσιογράφος, δηλώνει πως έχει σιχαθεί τους γήινους και κάνει πολλές αποκαλύψεις, που βασίζονται στις έγκυρες εξωγήινες πηγές του.

Στο πλατό του «5x5» ΣΠΕΣΙΑΛ στήνεται ένα μοναδικό κρητικό γλέντι και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σέρνει τον χορό.

Οι δύο «αντίπαλοι» παίκτες έχουν έρθει με άγριες διαθέσεις για να κερδίσουν και κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι! Και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛκανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!




















Σχετικά πρόσωπα
Θάνος Κιούσης (Τονυ Σφήνος)
Αντώνης Μάτσος
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551