Αναζήτηση
5χ5 Σπέσιαλ με τον Θανό Κιούση: Όσα θα δούμε την Κυριακή | iShow.gr
Ειδήσεις
5χ5 Σπέσιαλ με τον Θανό Κιούση: Όσα θα δούμε την Κυριακή
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
17:00


Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους τη Νόνη Δούνια και τον Δημήτρη Σταρόβα, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Οι δεξιότητες των αρχηγών είναι πολλές και ο αγώνας ανάμεσα στις 2 ομάδες προβλέπεται να είναι άκρως ανταγωνιστικός αλλά και διασκεδαστικός! Ο αρχηγός των «κεφτέδων», Δημήτρης Σταρόβας, είναι μουσικός δεξιοτέχνης στην κιθάρα και στη μαγειρική και η αρχηγός για τους «Σπετσιώτες», Νόνη Δούνια, είναι από τις ομορφότερες Ελληνίδες, μητέρα και σύζυγος, πρώην μπαλαρίνα και στο σπίτι μπορεί να αλλάξει από πέργκολες και πλακάκια μέχρι και αετώματα.

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση: «Πείτε μας ένα μουσικό όργανο που ένα μοντέλο θα επέλεγε για να ποζάρει με εσώρουχα;»

Ο Δημήτρης έχει έρθει πολύ διαβασμένος, καθώς είναι μεγάλος fun της εκπομπής και ξέρει απέξω όλους τους κανόνες! Η Νόνη, από την άλλη, θέλει να κερδίσει στο «Τσακ Μπαμ» και ο Δημήτρης ως γνήσιος τζέντλεμαν ξεχνάει μερικές φορές την ερώτηση…

Οι παίκτες απαντούν στις απρόβλεπτες ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι! Και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛκανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!



















Σχετικά πρόσωπα
Θάνος Κιούσης (Τονυ Σφήνος)
Νόνη Δούνια
Αντώνης Μάτσος
Δημήτρης Σταρόβας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551