Αναζήτηση
"Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να ερµηνεύσω έναν γκέι ρόλο" | iShow.gr
Ειδήσεις
"Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να ερµηνεύσω έναν γκέι ρόλο"
Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015
20:05
Συνέντευξη στην Καθημερινή απραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε εκτός των άλλων για τη νέα σειρά του, "Εθνική Ελλάδος" και τους χαρακτήρες που έπλασε για να παίξουν σε αυτή.
"Είναι πρόσωπα που βλέπουµε κάθε µέρα εάν κάνουµε µια βόλτα στη γειτονιά. Η δυσκολία είναι ότι ακριβώς επειδή υπάρχει µια πολυσυλλεκτικότητα στους χαρακτήρες, πρέπει να µπω λίγο πιο βαθιά στην ψυχοσύνθεση ανθρώπων που δεν γνωρίζω. ∆ηλαδή, δεν γνωρίζω πώς ένα παιδί µπορεί να φτάσει να έχει φασιστικές αντιλήψεις και δεν έχω τέτοιους ανθρώπους στο περιβάλλον µου", είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος όσο αναφορά στους χαρακτήρες της σειράς.
Από την άλλη ο σεναριογράφος αναφέρθηκε και στο ρόλο που εκείνος επέλεξε να παίξει.

"Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να ερµηνεύσω έναν γκέι ρόλο χωρίς κανένα απολύτως «εξωτερικό» στοιχείο στην οµιλία ή στην κίνηση. Αυτός ο πολύ ρεαλιστικός χαρακτήρας καταντά πρωτοποριακός για την ελληνική τηλεόραση. Ο πιο αγαπηµένος µου κωµικός χαρακτήρας ήταν ο ήρωας που έπαιζε ο Γιάννης Μπέζος στους «Απαράδεκτους»: για το 1991 ήταν πρωτοποριακό ότι ένας γκέι χαρακτήρας ήταν ίσος ανάµεσα σε τέσσερις, φοβερά έξυπνος και δεν ήταν αντικείµενο κοροϊδίας. Ε, από τότε αισθάνοµαι ότι δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη και ότι έπρεπε να πάµε ένα βήµα παραπέρα".

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Γιώργος Καπουτζίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551