Αναζήτηση
«Chef στην κουζίνα σας»- Ο Βαγγέλης Δρίσκας, μοιράζεται τις πιο πετυχημένες συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι | iShow.gr
Ειδήσεις
«Chef στην κουζίνα σας»- Ο Βαγγέλης Δρίσκας, μοιράζεται τις πιο πετυχημένες συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
18:44



Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» στρώνουν το πασχαλινό τραπέζι, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Το Σάββατο 27 Απριλίου, ο Βαγγέλης φτιάχνει δύο ξεχωριστά ορεκτικά: αφράτα κρεατοπιτάκια με καβουρμά και κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και πολλά φρέσκα αρωματικά. Δίνει τη συνταγή της επιτυχίας για τα πιο αφράτα πασχαλινά τσουρέκια και μας καθοδηγεί βήμα βήμα για να ψήσουμε στην εντέλεια το κλασικό πασχαλινό αρνάκι με τις πιο νόστιμες μελωμένες πατάτες! Μαζί, φτιάχνει και αγκινάρες με ανοιξιάτικα λαχανικά αβγολέμονο που τις σερβίρει με ψητό χαμόν αλλά και ως γαρνιτούρα για το ψητό αρνί.


Την Κυριακή 28 Απριλίου, ο Βαγγέλης ετοιμάζει μία πεντανόστιμη πασχαλινή αβγοσαλάτα και ψήνει μία ποικιλία από χωριάτικα λουκάνικα μαζί με ένα ξεχωριστό συνοδευτικό ντιπ με λαχανικά και 2 ακόμη σάλτσες. Μαγειρεύει κατσικάκι με ρύζι στον φούρνο με μία ιδιαίτερη μαρινάδα που θα ενθουσιάσει. Πλάθει και ψήνει τα πιο αφράτα και βουτυράτα κουλουράκια που μοιάζουν με μικρά τσουρεκάκια. Και το επεισόδιο κλείνει με το πιο ταιριαστό ανοιξιάτικο γλυκό: δροσερό βελούδινο φλαν με μαρμελάδα ράσμπερις και φράουλες.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.






Σχετικά πρόσωπα
Βαγγέλης Δρίσκας
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551