Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
Κριός  (21/3 - 19/4)
Φρόντισε τις επόμενες μέρες να πάρεις όσες ανάσες δροσερής αισιοδοξίας μπορείς και μην αφήνεις να σου χαλάνε τη διάθεση οι συνηθισμένες καθημερινές προστριβές. Μην περιμένεις και μην καθυστερείς!
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Προσπάθησε σε παρακαλώ να μην ανακυκλώνεις στις συζητήσεις μ? όσους/ες συναντάς αυτές τις μέρες το συναισθηματικό σου παρελθόν. Ταύρε, βγάλε επιτέλους τα πόδια σου από την λάσπη των αναμνήσεων!
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Τις επόμενες μέρες ίσως να σκέφτεσαι το μέλλον σου (ειδικά το επαγγελματικό) με τόσο πάθος, που θα γίνεται δύσκολο να εστιάσεις στο βαρετό μεν, απαιτητικό δε, παρόν. Για συγκεντρώσου λοιπόν και μην δίνεις τροφή για αρνητικά σχόλια.
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Μην κάνεις καμιά χαζομάρα κι αφήσεις το κινητό σου ανοιχτό σήμερα μετά τη δουλειά για να σ? ενοχλεί κάθε τρεις και λίγο ο/η προϊστάμενος/η σου ή/και για να σου τα πρήζουν οι δικοί σου. Κλείσε τα όλα και εξαφανίσου για λίγες ώρες (και μέρες μην σου πω, αν σε παίρνει...)
Λέων  (23/7 - 22/8)
Ε ναι έχεις σιχαθεί αυτές τις συνεχείς ασκήσεις συναισθηματικής ισορροπίας! «Τι έχεις; Τι τρέχει; Με θες; Δεν με θες; Μήπως έκανα κάτι;». Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα να μαζέψεις το κουράγιο σου και ότι τσαμπουκά έχεις και να απαιτήσεις μια συνάντηση για να τελειώσει το παραμυθάκι, με happy end ή χωρίς!
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Πως είναι άραγε η αίσθηση να παράγεις 30000 σκέψεις το λεπτό και να μην είσαι σίγουρος/η για καμία αν είναι σωστή/εφαρμόσιμη/ρεαλιστική; Αν είμαστε όλοι συγγραφείς και καλλιτέχνες, τότε αυτό θα φάνταζε ευλογία. Όμως σε μια ρεαλιστική ζωή, με πραγματικούς ανθρώπους και προβλήματα, καθόλου δεν σε βοηθάει αυτή η πνευματική εξάντληση. Και το πιο άσχημο είναι αυτές τις μέρες αδυνατείς να πατήσεις το φρένο!
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Αυτές τις μέρες δεν ανέχεσαι με τίποτα να έχεις κοντά σου ανθρώπους που είναι ντυμένοι μόνο με το στιλπνό παλτό των προβλημάτων, της γκρίνιας και της αδράνειας. Ναι, αυτό σημαίνει πως αν φίλοι/ες, συνεργάτες ή/και ακόμη και ο/η σύντροφος σου έχουν αυτή τη συμπεριφορά θα δουν την πόρτα της εξόδου σύντομα…
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Στο δίλλημα δράση ή αδράνεια όλοι/ες (ανεξαιρέτως) οι Σκορπιοί επιλέγουν την πρώτη. Όμως αυτές τις ημέρες η συνήθης επιλογή μοιάζει με ναρκοπέδιο και οφείλεις να φυλάγεσαι ακόμη κι από την σκιά σου. Γιατί; Έχεις κατά τα φαινόμενα τόση ενέργεια, διάθεση για επίθεση και εμπλοκή στη ζωή, όμως απουσιάζουν οι ξεκάθαροι στόχοι. «Ωραία, δεν μ? αρέσει η δουλειά. Αλλά κι αν φύγω τι θα κάνω;», «ΟΚ, στενεύομαι οικονομικά, αλλά τι να κυνηγήσω και πως;», «Η ψυχική μου ηρεμία είναι ιερή, όμως πώς να την εξασφαλίσω και ποιον/α να εμπιστευθώ αυτές τις μέρες;»… Παράξενοι καιροί…
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
Η εντολή του σύμπαντος για τις μέρες που έρχονται: «Γεια σας! Είμαι Τοξότης και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να ενδιαφέρεται πλέον μόνο για εκείνους τους ανθρώπους που με κάνουν νιώθω πως είμαι σημαντικός/η στη ζωή τους. Οι υπόλοιποι; Απλά δεν με απασχολεί η ύπαρξη σας. Ευχαριστώ.»
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Είσαι από τους λίγους/τις λίγες εκεί έξω από αντιλαμβάνεται το πραγματικό νόημα της λέξη θυσία (κι ας χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη οι Ιχθύες σε κάθε δεύτερη πρόταση τους). Αυτή την περίοδο καλείσαι να θυσιάσεις χρόνο που θα περνούσες με τους/τις οικείους/ες σου (είτε λέγονται φίλοι/ες, είτε οικογένεια, είτε σύντροφος) για να βάλεις σε τάξη την επαγγελματική σου ζωή. Και σήμερα σε πονάει τόσο που εκείνοι/ες δεν μπορούν να καταλάβουν πόση σημασία έχει για εσένα αυτό…
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Ναι, το ξέρω Υδροχόε μου πως το μυαλό σου δουλεύει σαν ένα PC που προσγειώθηκε από το μέλλον στο παρόν. Ναι, το ξέρω πως έχεις κουραστεί σε κάθε νέα ιδέα στη δουλειά σου να παίρνεις χλιαρές αντιδράσεις ή να σε αποθαρρύνουν οι πιο δικοί σου άνθρωποι. Μην απογοητεύεσαι κιόλας όμως. Ο αστρολόγος σου ακόμη πιστεύει σε εσένα.
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Για μια μέρα! Μόνο για μια μέρα ρε Ιχθύ. Μην νοιάζεσαι για τα προβλήματα των οικείων σου περισσότερο από τα δικά σου. Μην προσπαθείς να διαμελιστείς για να είναι όλοι/ες χαρούμενοι/ες. Βάλε ωτοασπίδες αν χρειαστεί στη τελική!
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.