Αναζήτηση:
Tips of the Day από το Stardome*
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
Κριός  (21/3 - 19/4)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις.
Ταύρος  (20/4 - 20/5)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Να πιέσεις τον εαυτό σου να μπει με το ζόρι σε διάθεση για εξόδους. Αν σου προκύψει έχει καλώς, αν όμως ξεκινήσεις από το σπίτι σου με τη σκέψη «Πάμε και βλέπουμε…», άστο καλύτερα!
Δίδυμοι  (21/5 - 21/6)
Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές, ας το πω και ακόμη μια: Οι Δίδυμοι δεν είναι επιφανειακοί/ες στον τρόπο που αγαπάνε. Απλώς πολύ νωρίς στη ζωή τους θα κάνουν την αναπόφευκτη υπέρβαση: να προχωρήσουν από τον έρωτα για το σώμα, στον έρωτα για τον άνθρωπο. Θα πληγωθούν και στο εξής θα αμύνονται. Δίδυμε, ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις ξανά. Ποτέ.
Καρκίνος  (22/6 - 22/7)
Ας κάνουμε μια διάκριση (ναι, από αυτές που σιχαίνεσαι): Υπάρχει ο γνήσιος ρομαντισμός και ο νοσηρός. Ο πρώτος είναι μια πραγματικότητα που ζεις όταν υπάρχει ο/η Άλλος/η που σε αγγίζει, σου μιλάει, σε προστατεύει, σου χαρίζει ηδονή. Ο τελευταίος είναι η φαντασίωση πως θα εμφανιστεί σαν κεραυνός εν αιθρία εκείνος/εκείνη που θα εκπληρώνει τα προηγούμενα. Καρκίνε, αξίζει να προσπαθείς στην πραγματικότητα και ας αποτύχεις (και πληγωθείς), παρά να απέχεις από αυτή.
Λέων  (23/7 - 22/8)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Οι υψηλές προσδοκίες! Όποιος/α και αν βρεθεί στο διάβα σου, ό,τι κι αν ακούσεις να σου λένε για μελλοντικά σχέδια, για αλλαγές στη δουλειά ακόμη και για τα υπέροχα μάτια σου, μην μασήσεις πριν δεις αποδείξεις!
Παρθένος  (23/8 - 22/9)
Παρθένε, μην παραξενευτείς αν νιώσεις την ανάγκη να δεις τους δείκτες του ρολογιού να κυλούν με ταχύτητα προς το τέλος της μέρας. Είναι που οι μπαταρίες έχουν πέσει προσωρινά και μοιραία οι άνθρωποι (αγαπημένοι και μη) φαντάζουν σήμερα τόσο κουραστικοί...
Ζυγός  (23/9 - 23/10)
Ο έρωτας έχει πρόσωπο; Κάθε φορά που δημιουργείς μια ιδέα, που πετυχαίνεις στη δουλειά σου, που προσφέρεις ένα δώρο, όλα αυτά δεν είναι έρωτας; Δεν είναι εμπειρίες που θα μοιράζεσαι τώρα/στο μέλλον/ως το τέλος για να ανασύρεις τον έρωτα από τα βάθη κάθε ύπαρξης που αναπόδραστα θα βρεθεί στο δρόμο σου; Ζυγέ μέρες σαν τη σημερινή μπορείς να χαμογελάς που καταφέρνεις να ζεις τον έρωτα όχι σαν πρόσωπο, αλλά σαν υπόσταση.
Σκορπιός  (24/10 - 21/11)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Αλήθεια τώρα, υπάρχει κάτι που μπορεί να προτείνω εγώ, το οποίο να μην το έχει εξερευνήσει ενδελεχώς το υπερδραστήριο μυαλό σου; Αν μετράει πάντως, μην παρασυρθείς από τον/την προϊστάμενο σου ή κάποιο γονιό που προσπαθεί να σε προσεγγίσει με καλή διάθεση. Άλλα έχει στο μυαλό του/της...
Τοξότης  (22/11 - 21/12)
Τοξότη, σήμερα το σώμα είναι πρόθυμο αλλά το μυαλό ανέτοιμο ν' ακολουθήσει τους επαγγελματικούς ρυθμούς της ημέρας. Και τι κάνεις σ? αυτή την περίπτωση; Μένεις συνεπής στις συμβατικές σου υποχρεώσεις και δεν αποτολμάς σημαντικές συζητήσεις.
Αιγόκερως  (22/12 - 19/1)
Αιγόκερε, τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση οπότε φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από περιττές διαφωνίες και διαπληκτισμούς με τον/την σύντροφο σου... Ναι, πάλι με αυτόν/ή!
Υδροχόος  (20/1 - 18/2)
Η κακή ιδέα της ημέρας: Έλα τώρα! Σε έχω για περισσότερο ώριμο/η από το να ξεκινήσεις να φλερτάρεις από αντίδραση, έτσι για να αποδείξεις στον εαυτό σου πως έχεις ξεπεράσει το παρελθόν. Δεν είσαι για γκάφες που μόνο οι Λέοντες είναι ικανοί/ες, σύμφωνοι;
Ιχθύες  (19/2 - 20/3)
Ιχθύ, φυσικά και το ιδανικό θα ήταν να είσαι παραδομένος/η σε μια ερωτική αγκαλιά, μπροστά σε μια ειδυλλιακή παραλία κάπου στη μέση του πουθενά! Όμως το ιδανικό δεν υπάρχει στη ζωή. Άρα δούλευε και μην μιλάς πολύ!
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.