Αναζήτηση
Η διαβολογυναίκα - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Η διαβολογυναίκα - iShow.gr
Διάρκεια
96'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Ρομαντική
Η Διαβολογυναίκα, σηκώνει την αυλαία στα 1880 και παρουσιάζει τον περιοδεύοντα θίασο Healy Dramatic Company, ο οποίος μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε θεατρικές παραστάσεις, εχθρικά πλήθη, εξοργισμένους πιστωτές, και καχύποπτους σερίφηδες.
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Εμπνευσμένη από ένα μυθιστόρημα του πολυδιαβασμένου συγγραφέα Λουί Λ’Αμούρ, Η Διαβολογυναίκα, σηκώνει την αυλαία στα 1880 και παρουσιάζει τον περιοδεύοντα θίασο Healy Dramatic Company, ο οποίος μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε θεατρικές παραστάσεις, εχθρικά πλήθη, εξοργισμένους πιστωτές, και καχύποπτους σερίφηδες.
Αναζητώντας απεγνωσμένα το νούμερο που θα κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού τους, οι πρωταγωνιστές Άντζελα Ροσίνι (Σοφία Λόρεν) και Τομ Χίλι (Άντονι Κουίν) ζουν απίστευτες περιπέτειες στην Άγρια Δύση.
Με τη σκηνοθετική υπογραφή του θρυλικού Τζωρτζ Κούκορ (The Philadelphia Story, A Star Is Born) αυτή η κωμωδία Γουέστερν περιλαμβάνει μία πλειάδα διάσημων ηθοποιών, όπως τους Στιβ Φόρεστ, Αϊλίν Έκαρτ, Έντμουντ Λόβε, Μάργκαρετ Ο’Μπράϊαν, και Ραμόν Νοβάρο.


Συμμετέχουν
Σοφία Λόρεν
Angela Rossini
Άντονι Κουΐν
Thomas 'Tom' Healy
Μάργκαρετ O'Brien
Della Southby
Στηβ Φόρεστ
Clint Mabry
Eileen Heckart
Mrs. Lorna Hathaway
Ramon Novarro
De Leon
Έντμουντ Λόου
Manfred 'Doc' Montague
Τζωρτζ Mathews
Sam Pierce
Εντ Μπινς
Sheriff Ed McClain (ως Edward Binns)
Γουόρεν Wade
Hodges (a creditor)
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551