Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Θεοφάνους και Δέσποινα Ολυμπίου στο Stage απο 5/1/2012 - iShow.gr
Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Θεοφάνους και Δέσποινα Ολυμπίου στο Stage απο 5/1/2012
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πίστες
Μουσική σκηνή
Υπόθεση
Η Γλυκερία, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γιώργος Θεοφάνους και η Δέσποινα Ολυμπίου στην μουσική σκηνή Stage - Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012.
Πληροφορίες
Η Γλυκερία, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Γιώργος Θεοφάνους και η Δέσποινα Ολυμπίου στην μουσική σκηνή Stage - Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012.

Η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας έχουν βρεθεί επί σκηνής αρκετές φορές στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες και οι δυο, έχουν δώσει το δικό τους στίγμα στο καλό ελληνικό τραγούδι με αμέτρητες επιτυχίες.

Φέτος τον χειμώνα η παρέα τους μεγαλώνει! Ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και η μοναδική Δέσποινα Ολυμπίου, «εισβάλλουν» με πάντα δημιουργικό τρόπο στην παρέα τους, με σκοπό να μας κάνουν να διασκεδάσουμε, να συγκινηθούμε και να τραγουδήσουμε ακόμα περισσότερο με τα τραγούδια τους.

Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στο πλούσιο ρεπερτόριο των καλλιτεχνών που ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και κομμάτια από τις καινούργιες δισκογραφικές δουλειές τους, όπως το ντουέτο της Γλυκερίας με τον Κώστα Μακεδόνα στην «Κουρσάρα» που περιλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ της Γλυκερίας « Η αγάπη είναι ελεύθερη» και τραγούδια του Κώστα Μακεδόνα από τον νέο του δίσκο που την παραγωγή υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους. Η Δέσποινα Ολυμπίου με πέντε προσωπικές δουλειές στο ενεργητικό της, σημαντικές συμμετοχές και ποικίλες συνεργασίες, την κάνει να ξεχωρίζει ως ερμηνεύτρια πάντα με σεβασμό προς τη μουσική αλλά και τους ακροατές της.

Το πρόγραμμα κορυφώνεται όταν ο Γιώργος Θεοφάνους κάθεται στο πιάνο και οδηγεί τους υπόλοιπους καλλιτέχνες σε δικά του μουσικά μονοπάτια. Μια βόλτα σε μια μαγική διαδρομή…

Βασισμένο πάντα στο καλό ελληνικό τραγούδι, το μουσικό σχήμα του «Stage» υπόσχεται να χαρίσει στους θεατές μοναδικές στιγμές και δυνατές ερμηνείες από τη Γλυκερία, το Κώστα Μακεδόνα, το Γιώργο Θεοφάνους και τη Δέσποινα Ολυμπίου, σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Μαζί τους σε ξεχωριστό ρόλο οι Σταύρος & Γιώργος Μυλωναδάκης.


Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης

Χειριστής φώτων: Παναγιώτης Φερδινάλλης

Ηχοληψία: Νίκος Ρούντος


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Παίζουν
Γλυκερία
Κώστας Μακεδόνας
Γιώργος Θεοφάνους
Δέσποινα Ολυμπίου
Σταύρος Μυλωναδάκης
Γιώργος Μυλωναδάκης
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz