Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Lucky Room - iShow.gr
Lucky Room
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Τηλεπαιχνίδι
Ψυχαγωγική εκπομπή
Οικογενειακή
Είδος
Tηλεπαιχνίδι
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Άλλοι συντελεστές
Υπόθεση
Η διασκέδαση είναι οικογενειακή υπόθεση! Το πρώτο τηλεπαιχνίδι στο οποίο όχι μόνο συμμετέχει όλη η οικογένεια, αλλά είναι αυτή που έχει και τον τελευταίο λόγο. Σε κάθε επεισόδιο του “Lucky Room” συμμετέχουν 3 παίκτες. Τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη βρίσκονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο (Lucky Room), χωρίς οπτικοακουστική επαφή με το κεντρικό στούντιο. Ο παρουσιαστής διατυπώνει σε κάθε γύρο του παιχνιδιού μια ερώτηση και ο παίκτης που πλησιάζει πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδέεται με το “Lucky Room” που βρίσκεται η οικογένειά του και έχει πρόσβαση στα τυχερά buzzers. Ποιός αποφασίζει στη δική σου οικογένεια; Θα το μάθουμε στο Lucky Room!
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Τι είναι όμως το “Lucky Room” και γιατί ξεχωρίζει; Είναι το πρώτο τηλεπαιχνίδι στο οποίο όχι μόνο συμμετέχει όλη η οικογένεια αλλά είναι αυτή που έχει και τον τελευταίο λόγο.
Σε κάθε επεισόδιο του “Lucky Room” συμμετέχουν 3 παίκτες. Τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη βρίσκονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο (Lucky Room), χωρίς οπτικοακουστική επαφή με το κεντρικό στούντιο. Ο παρουσιαστής διατυπώνει σε κάθε γύρο του παιχνιδιού μια ερώτηση και ο παίκτης που πλησιάζει πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδέεται με το “Lucky Room” που βρίσκεται η οικογένειά του και έχει πρόσβαση στα τυχερά buzzers.
O κάθε παίκτης έχει μπροστά του ένα “money tree” με 5 χρηματικά ποσά, που αντιστοιχούν στα 5 διαφορετικά buzzers. Η οικογένεια καλείται να μαντέψει σε ποιο από τα 5 buzzer κρύβεται το μεγαλύτερο ποσό του money tree. Το ποσό που προκύπτει από την συγκεκριμένη επιλογή προστίθεται στο λογαριασμό του παίκτη. Η οικογένεια που θα καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στο τέλος των 9 ερωτήσεων δίνει στον παίκτη το εισιτήριο για την επόμενη και τελική φάση.
Ποιος αποφασίζει τελικά στη δική σου οικογένεια; Θα το μάθουμε στο “Lucky Room”. 
Συμμετέχουν
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz