Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Πριν και μετά - iShow.gr
Πριν και μετά (Before and After)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Αστυνομική
Είδος
Αστυνομική ταινία αμερικανικής παραγωγής 1996.
Διάρκεια
108'
Συντελεστές
Υπόθεση
Η οικογένεια Ράιαν ζει μια ήρεμη μεσοαστική ζωή στη μικρή επαρχιακή πόλη όπου η μητέρα Κάρολαϊν εργάζεται ως παιδίατρος και ο πατέρας Μπεν είναι γλύπτης. Το σκηνικό θα ανατραπεί εντελώς από τη στιγμή που ο έφηβος γιός τους, Τζέικομπ, κατηγορείται για τον φόνο μιας συμμαθήτριάς του. Για την μικρή επαρχιακή κοινωνία δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο νεαρός είναι ένοχος και η Καρολάιν θα αναγκαστεί να κλείσει προσωρινά το ιατρείο της. Για τους γονείς του όμως ο Τζέικομπ δεν παύει να είναι το αγαπημένο τους παιδί και θα προσπαθήσουν απεγνωσμένα, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, να τον βοηθήσουν.
Παρά το γεγονός ότι οι δεσμοί αγάπης στο σπιτικό των Ράιαν ήταν πάντοτε ισχυροί, η υποψία ότι ο Τζέικομπ μπορεί να έχει διαπράξει φόνο, ή έστω ότι μπορεί να εκληφθεί ως δολοφόνος, θα βυθίσει την οικογένεια σε ένα κλίμα φόβου αμφιβολίας και σύγχυσης, γεγονός που επιτείνεται από την εξαφάνιση αρχικά και στην συνέχεια την σιωπή του νεαρού. Έτσι, ενώ η μητέρα Καρολάιν προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς συνέβη την μοιραία νύχτα του φόνου, ο πατέρας Μπεν θα προβεί σε απερίσκεπτες ενέργειες, θέλοντας να σώσει με κάθε μέσο το παιδί του. Από αυτή τη στιγμή και μετά, κανείς τους δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις επιλογές του ή για το αν οι πράξεις του θα έχουν σαν αποτέλεσμα την σωτηρία του νεαρού ή την περαιτέρω επιβάρυνση της θέσης του…
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ένα δυνατό οικογενειακό δράμα με στοιχεία θρίλερ που με μαεστρία αναδεικνύει καταστάσεις και ηθικά διλλήματα τα οποία δεν είχαμε ξανά την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην μεγάλη οθόνη. Πολύ καλές οι ερμηνείες των διάσημων πρωταγωνιστών αλλά και των νεαρών Φέρλονγκ και Γουέλντον.
Συμμετέχουν
Λίαμ Νίσον
Ben Ryan
Έντουαρντ Φέρλονγκ
Jacob Ryan
Julia Weldon
Judith Ryan
Alfred Molina
Panos Demeris
Daniel von Bargen
Fran Conklin
Τζον Χερντ
Wendell Bye
Ann Magnuson
Terry Taverner
Alison Folland
Martha Taverner
Kaiulani Lee
Marian Raynor, Prosecutor
Larry Pine
Dr. Tom McAnally
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz