Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Πρωινό ΑΝΤ1 - iShow.gr
Πρωινό ΑΝΤ1
Ενημερωτική εκπομπή
Μαγκαζίνο
Είδος
Ενημερωτική εκπομπή ελληνικής παραγωγής 2011 - 2012
Συντελεστές
Υπόθεση
Η αναλυτική ατζέντα της ημέρας για 22η χρονιά ανοίγει ξανά στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη! Από τις 7 το πρωί έως τις 11, ο απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ενημέρωσης, με την αξιοπιστία, αλλά και την αμεσότητα που τον διακρίνει, θα μας δίνει το στίγμα της επικαιρότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, σημαντικοί καλεσμένοι, καθώς και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας, θα πρωταγωνιστούν και τη νέα σεζόν στο «Πρωινό ΑΝΤ1».
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
2012
Μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη, η Ντόρα Κουτροκόη, ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Χριστίνα Τσιόκρη θα αναλύουν και θα μας μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων με ακρίβεια και αντικειμενική ματιά.


2011

Με νέο χαρακτήρα, ύφος και δομή το «Πρωινό ΑΝΤ1» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 στις 7 το πρωί και φιλοδοξεί να διαμορφώσει ένα νέο τοπίο στην πρωινή ενημέρωση και ψυχαγωγία. Βασική καινοτομία του προγράμματος είναι ότι ο ΑΝΤ1 πλέον διαμορφώνει μια σπονδυλωτή Πρωινή Ζώνη με τέσσερις ενότητες.

Η νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα φιλοξενείται σε ένα ενιαίο και σύγχρονο πλατό. Το συγκεκριμένο πλατό, είναι άρτια εξοπλισμένο και σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τόσο τεχνικά, όσο και αισθητικά το «Πρωινό ΑΝΤ1» .

Καινοτομία, σύγχρονη ματιά και πολυαγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα στην πιο ενδιαφέρουσα πρόταση της πρωινής ζώνης.

«Πρωινό ΑΝΤ1», Συντονιστείτε από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 στις 07:00, στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα δίνουν καθημερινά, από τις 17 Οκτωβρίου το δικό τους στίγμα στην Πρωινή Ζώνη μέσα από το «Πρωινό ΑΝΤ1»!

Με 4 βασικές ενότητες το «Πρωινό ΑΝΤ1» θα ξεκινά στις 7 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 13:00.

Η πρώτη ενότητα ξεκινά στις 7, με ενημέρωση και την πρώτη «καλημέρα» την ακούμε από τον Γιώργο Παπαδάκη! Ο εδώ και 21 χρόνια απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ενημέρωσης, με την αξιοπιστία που τον διακρίνει, θα μας δίνει το στίγμα της επικαιρότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό , με ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, με σημαντικούς καλεσμένους, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας. O Γιώργος Παπαδάκης με το χιούμορ και την αμεσότητά του, θα μας προσφέρει την καθημερινή ενημέρωση, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει! Μαζί του μια μεγάλη ομάδα συνεργατών ( εξειδικευμένοι ο καθένας σε διαφορετικό τομέα) όπως ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Ντόρα Κουτροκόη, η Χριστίνα Τσιόκρη κ.α.

Ακολουθούν:

Η ενότητα με θέμα την Αστρολογία. Η Λίτσα Πατέρα, θα μας «καθοδηγεί» με τις πιο έγκυρες και εμπεριστατωμένες προβλέψεις, που θα καλύπτουν αναλυτικά πλέον ακόμα και κοινωνικά θέματα και εξελίξεις της επικαιρότητας. Η Λίτσα Πατέρα, δεν είναι απλώς μια καταξιωμένη αστρολόγος. Είναι ένας δικός μας άνθρωπος που όχι μόνο συμβουλευόμαστε, αλλά και εμπιστευόμαστε!

Η ενότητα με θέμα τη Μαγειρική και οικοδέσποινα την πολυαγαπημένη σεφ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Με το εξαιρετικό ταλέντο η Αργυρώ θα μας παρουσιάζει πρωτότυπες συνταγές, ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, εύκολες και πρακτικές λύσεις, φέρνοντας στην κουζίνα μας τη νοστιμιά και ανοίγοντάς μας την όρεξη… για τη μαγειρική!

Στην τέταρτη ενότητα, θα μας υποδέχονται ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου σε ένα magazino, με ανάλαφρη διάθεση, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, χρηστικές συμβουλές και πολλή ψυχαγωγία. Ο Χρήστος Φερεντίνος, γνωστός για το επικοινωνιακό του χάρισμα, την πολυετή εμπειρία του και το αστείρευτο χιούμορ του, θα μας χαρίσει απολαυστικές τηλεοπτικές στιγμές με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Η Σίσσυ Χρηστίδου, μια νέα και ταυτόχρονα ιδιαίτερα έμπειρη σε ψυχαγωγικά προγράμματα, παρουσιάστρια, με τη φρέσκια ματιά της, την αμεσότητα και τη δημιουργικότητα της, θα δίνει το γυναικείο τόνο στην καθημερινότητά μας. Σε ειδική συνεργασία ο Σπύρος Σούλης, η Χριστίνα Πολίτη και η Αντωνία Καλλιμούκου.

Συμμετέχουν
Γιώργος Παπαδάκης
Ενημέρωση
Ντόρα Κουτροκόη
Ενημέρωση
Ντίνος Σιωμόπουλος
Ενημέρωση από 1/10/12
Χριστίνα Τσιόκρη
Ενημέρωση από 1/10/12
Λίτσα Πατέρα
Αστρολογία έως Ιούλιο 2012
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Μαγειρική
Χρήστος Φερεντίνος
Ψυχαγωγία έως Ιούλιο 2012
Σίσσυ Χρηστίδου
Ψυχαγωγία έως Ιούλιο 2012
Αντωνία Καλλιμούκου
Ψυχαγωγία έως Ιούλιο 2012
Σπύρος Σούλης
Ψυχαγωγία έως Ιούλιο 2012
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz