Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Terra Nova - iShow.gr
Terra Nova
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Επιστημονική Φαντασία
Περιπέτεια
Μυστηρίου
Συντελεστές
Υπόθεση
Η καλύτερη τηλεοπτική παραγωγή επιστημονικής φαντασίας, Terra Νova. Κατά το έτος 2149, όλα δείχνουν ότι ο κόσμος φτάνει στο τέλος του, το μέλλον της ανθρωπότητας είναι αβέβαιο με μόνη ελπίδα για επιβίωση το μακρινό παρελθόν και η μάχη με τους δεινόσαυρους!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Terra Nova μια ομάδα ανθρώπων μεταφέρεται 88 εκατομμύρια χρόνια πίσω, στην προϊστορική εποχή, με σκοπό να χτίσει έναν καλύτερο κόσμο από την αρχή. Αυτό που δε γνωρίζουν, είναι ότι στον "παράδεισο" που αντικρίζουν όταν φτάνουν εκεί, κρύβονται θανάσιμοι κίνδυνοι όπως... δεινόσαυροι.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς, που θα προβλήθηκε αποκλειστικά στο FX , αποτελεί ο ακριβότερος πιλότος τηλεοπτικής παραγωγής που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα, με κόστος πάνω από $20 εκατομμύρια!

Η καταπληκτική αυτή σειρά επικεντρώνει στην οικογένεια Shannon που θα ενσωματωθεί στην πρώτη αποστολή των εποίκων στην Terra Nova, για να εγκατασταθούν στην πρώτη αποικία που ιδρύθηκε εκεί. Ο Jim Shannon (Jason O'Mara), ένας αφοσιωμένος πατέρας με ένα περιπετειώδες παρελθόν, καθοδηγεί την οικογένειά του μέσα σ΄αυτό το νέο κόσμο με την απεριόριστη παρθένα ομορφιά, το μυστήριο και τον τρόμο. Η σύζυγος του Jim, η Elisabeth Shannon (Shelley Conn), είναι μια χειρουργός και αποτελεί τη νεώτερη προσθήκη στην ομάδα ιατρικής της Terra Nova . Η ιατρική εκπαίδευση και το επάγγελμα της Ελισάβετ ουσιαστικά εξασφαλίζει την ζωή της οικογενείας στον νέο τόπο εγκατάστασης όμως ένα μυστικό που αφορά την πέντε ετών κόρη της οικογένειας, Ζoe (Alana Mansour), θέτει σε κίνδυνο σύντομα τη θέση τους σε αυτό το ουσιαστικά ουτοπικό νέο περιβάλλον.

Κατά την άφιξη τους οι Shannons, γίνονται δεκτοί από τον Nathaniel Taylor (Stephen Lang), τον χαρισματικό και ηρωικό πρώτο πρωτοπόρο και ηγέτη του οικισμού. Ο Taylor, μαζί με το δεξί χέρι του, τον Guzman (Mido Hamada), προειδοποιούν τους ταξιδιώτες ότι, ενώ η Terra Nova είναι ένα μέρος των νέων ευκαιριών και του καινούργιου ξεκινήματος, όλα δεν είναι τόσο ειδυλλιακά όπως φαίνεται αρχικά. Μαζί με τον γαλάζιο ουρανό, τους πανύψηλους καταρράκτες και την πλούσια βλάστηση, το περιβάλλον είναι γεμάτο με κινδύνους πολλούς πέραν των δεινοσαύρων. Υπάρχει επίσης μια αποικία αποστατών υπό την ηγεσία της MIRA (Christine Adams), που είναι κατηγορηματικά αντίθετοι με τον Taylor και την ηγεσία του.

Ακόμη πιο απειλητικό όμως μοιάζει να είναι αυτό που βρίσκεται έξω από τα προστατευτικά τείχη της αποικίας που δεν είναι άλλο από την γενικότερη αίσθηση ότι πιθανότατα κάτι σκοτεινό συμβαίνει μέσα στην Terra Nova. Οι Shannons θα αρχίσουν να έχουν υποψίες ότι δεν είναι όλοι σε αυτήν την αποστολή που έχουν την ίδια ιδέα και άποψη για να σώσουν την ανθρωπότητα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρχουν δυνάμεις που προσπαθούσαν εξ αρχής να καταστρέψουν αυτό το νέο κόσμο, πριν καν αρχίσει.

Το Terra Nova είναι παραγωγή της 20th Century Fox Television, Chernin Entertainment DreamWorks Television, Kapital Entertainment, Steven Spielberg, Peter Chernin, Brannon Braga, Rene Echevarria, Jon Cassar, Aaron Kaplan, Katherine Pope, Justin Falvey, Darryl Frank.

Χρόνια περίμεναν οι λάτρεις του Steven Spielberg να θυμηθεί τις ταινίες Jurassic Park που τον έκαναν διάσημο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το Terra Nova είναι το νέο δημιούργημα του διάσημου σκηνοθέτη και είναι βέβαιο ότι θα γονατίσει κάθε άλλη σειρά αυτή τη σεζόν!
Συμμετέχουν
Jason O/Mara
Jim Shannon (13 επεισόδια, 2011)
Shelley Conn
Dr. Elisabeth Shannon (13 επεισόδια, 2011)
Κριστίν Άνταμς
Mira (13 επεισόδια, 2011)
Άλισον Μίλερ
Skye (13 επεισόδια, 2011)
Landon Liboiron
Josh Shannon (13 επεισόδια, 2011)
Ναόμι Σκοτ
Maddy Shannon (13 επεισόδια, 2011)
Στίβεν Λανγκ
Commander Nathaniel Taylor (13 επεισόδια, 2011)
Rod Hallett
Dr. Malcolm Wallace (12 επεισόδια, 2011)
Σιμόν Κέσσελ
Lt. Alicia Washington (12 επεισόδια, 2011)
Damien Garvey
Tom Boylan  / ... (8 επεισόδια, 2011)
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz