Αναζήτηση
Όλα του γάμου δύσκολα - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Όλα του γάμου δύσκολα - iShow.gr
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 1996
Διάρκεια
91'
Συντελεστές
Υπόθεση
Κωμωδία
Ρομαντική
Η Φρέντι αναγκάζεται να παντρευτεί τον Σαμ, έναν λογιστή σε στριπτιτζάδικο, σαν τιμωρία, επειδή έκλεψε λεφτά από τον ιδιοκτήτη του κλαμπ. Η Φρέντι το ρίχνει στο ποτό για να πνίξει τη δυστυχία της, ώσπου καταφθάνει στην πόλη ο Τζακ, αδελφός του Σαμ. Η έλξη τους είναι άμεση και ισχυρή και την ημέρα του γάμου, οι δυο τους κάνουν έρωτα ενώ οι προσκαλεσμένοι τρώνε ακόμη τη γαμήλια τούρτα. Έτσι, δημιουργείται ένα εκρηκτικό και γεμάτο πάθος ερωτικό τρίγωνο καθώς ο Σαμ και ο Τζακ συγκρούονται για να κερδίσουν την κοπέλα, που αγαπούν...?
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Η αδελφική αγάπη δέχεται ένα γερό χτύπημα σ’ αυτή την σ’ αυτή την παράξενη και αστεία ρομαντική ταινία με πρωταγωνιστές τους Κιάνου Ριβς (The Matrix), Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο (Οι Άνδρες με τα Μαύρα) και Κάμερον Ντίαζ (Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη).

Ο Τζακς (Ριβς) είναι ένας τυχοδιώκτης που επιστρέφει σπίτι για το γάμο του αδελφού του. Όμως, όταν κλέβει τη νύφη (Ντίαζ) οι δεσμοί ανάμεσα στ’ αδέλφια κόβονται για πάντα. Τώρα ο γαμπρός (Ντ’ Ονόφριο) διψά για εκδίκηση και οι ερωτευμένοι δραπέτες διψούν για ένα συγκλονιστικό μήνα του μέλιτος.

Γεμάτο από τη μουσική των Spearhead, The Replacements, Μπομπ Ντίλαν, Νάνσι Σινάτρα και πολλών άλλων, το Όλα του Γάμου Δύσκολα είναι η πιο διασκεδαστική ταινία της χρονιάς. Απολαύστε επίσης μια πλειάδα καταπληκτικών συμπρωταγωνιστών συμπεριλαμβανομένων των Κόρτνεϊ Λοβ, Ντέλροϊ Λίντο και Νταν Ακρόιντ!

Συμμετέχουν
Κιάνου Ριβς
Jjaks Clayton
Κάμερον Ντίαζ
Freddie Clayton
Βίνσεντ Ντ Ονόφριο
Sam Clayton
Ντελρόι Λίντο
Red
Νταν Ακρόιντ
Det. Ben Costikyan
Κόρτνεϊ Λαβ
Rhonda the Waitress
Drew Desmarais
Young Jjaks Clayton
Τιούσντεϊ Γουέλντ
Nora Clayton
Aaron Michael Metchik
Young Sam Clayton
Russell Konstans
Joseph
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551