Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι αγαπητικοί της βοσκοπούλας - iShow.gr
Οι αγαπητικοί της βοσκοπούλας
Θέατρο
Συντελεστές
Υπόθεση
..Η Βοσκοπούλα, ή Βούλα, μπορεί να είναι η Βουλή και οι 300 αγαπητικοί, οι ανάλογοι βουλευτές που ερωτοτροπούν μαζί της ως που να την κατακτήσουν και μετά …μην τους είδατε.
Μπορεί να είναι και η εγκαταλλελειμένη από τον άνδρα της γυναίκα που την ποθούν 300 Τσελιγκάδες, αλλά εκείνη, που περιμένει τον εξαφανισμένο της Τσέλιγκα, τους υπόσχεται πως θα τους δοθεί, μόνο αν τελειώσει στον αργαλειό της, το υφαντό της που ως άλλη Πηνελόπη το υφαίνει τη μέρα και το ξηλώνει το βράδυ. Θα συμβούν κι άλλα ευτράπελα που θα μπερδεύουν τους αρχαίους ήρωες με τους σύγχρονους…
«ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ»
(Ένα τραγελαφικόν ειδύλλιον μετ΄ασμάτων και χορευτικών εκδηλώσεων )

Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το «Θεσσαλικό Θέατρο» - Δη.Πε.Θε.Λάρισας, συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια γόνιμης δραστηριότητας (1975 – 2010). Είναι μια επέτειος που τιμά την πόλη της Λάρισας και κείνους που πρωτοστάτησαν σε δύσκολους καιρούς στην ίδρυση του πρώτου επαγγελματικού θεάτρου στην περιφέρεια, με τη γνωστή πολυσήμαντη ιστορία του.

Εκτός των άλλων εκδηλώσεων πού πραγματοποιήθηκαν για να γιορταστούν τα 35 Χρόνια, το «Θεσσαλικό Θέατρο», θα ανεβάσει το Καλοκαίρι τη σατιρική επιθεώρηση «ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ».

Η επιθεώρηση μας, θα στηριχτεί στους παλιούς και στέρεους κώδικες, όπως μας τους παρέδωσαν οι βετεράνοι που την δοξάσανε. Γι΄ αυτό και το δεύτερο μέρος θα καλυφθεί με το «σκετσονούμερο» όπως το έλεγαν, «Οι αγαπητικοί της βοσκοπούλας» που είναι και ο τίτλος της επιθεώρησης.Συμμετέχουν
Φανή Γέμτου
Χάρης Γρηγορόπουλος
Τζένη Διαγούπη
Μάνος Ιωάννου
Ελένη Καρακάση
Φωτεινή Ντεμίρη
Ελένη Ουζουνίδου
Πάνος Σταθακόπουλος
Γρηγόρης Σταμούλης
Γιάννης Στόλλας
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz