Αναζήτηση
Ο βασιλιάς του ψαρέματος - iShow.gr
Ο βασιλιάς του ψαρέματος
Ορισμένοι λένε ότι το ανταγωνιστικό ψάρεμα είναι το καλύτερο άθλημα στον κόσμο. Αλλά με τόσους πολλούς ψαράδες και τεχνικές ψαρέματος, ποιος είναι ο καλύτερος όλων;
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτή την εβδομάδα, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να πιάσουν διαφορετικά είδη τόνου.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, από την τροπική ζέστη μέχρι το αρκτικό κρύο.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Η τοποθεσία είναι το παν καθώς οι ψαράδες αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο.
Η βασίλισσα των γατόψαρων Natalie, που ζει στην Ισπανία, συναγωνίζεται τον ειδικό στις πέρκες Stephen από το Τέξας και Cedric από το Πουέρτο Ρίκο.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτή τη φορά συναγωνίζονται για το ποιος θα πιάσει τα περισσότερα ψάρια.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτή την εβδομάδα, οι διαγωνιζόμενοι αντιμετωπίζουν ένα απρόβλεπτο προϊστορικό ψάρι.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτή την εβδομάδα, οι ψαράδες αντιμετωπίζουν τα άγρια αρπακτικά του ωκεανού.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτή την εβδομάδα, οι ψαράδες ταξιδεύουν στις Σεϋχέλλες, την Ισπανία και την Ιταλία.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Σήμερα, οι ψαράδες χρησιμοποιούν είδη ψαρέματος από τον τόπο τους και προσπαθούν να κερδίσουν.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Εδώ, η μάχη ξεκινά - με πολύ διαφορετικούς τρόπους ψαρέματος.
Η βασίλισσα των γατόψαρων Natalie, που ζει στην Ισπανία, συναγωνίζεται τον ειδικό στις πέρκες Stephen από το Τέξας και τον Cedric από το Πουέρτο Ρίκο, που έχει μεγάλη εμπειρία στα θαλασσινά ψάρια.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτή την εβδομάδα, τρεις κορυφαίοι ψαράδες από τη Νορβηγία, τη νοτιοδυτική Αγγλία και την Γκάμπια αντιμετωπίζουν τα άγρια αρπακτικά του ωκεανού.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτή την εβδομάδα, ο Sean από το Κέιπ Τάουν, ο Steve από την Αγγλία και η Ιρλανδή Mary πρέπει να πιάσουν διαφορετικά είδη τόνου.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Η τοποθεσία είναι το παν καθώς ο Pete από την Βρετανία, ο Steve από τη Φλόριντα και ο Ralph από την Κόστα Ρίκα αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Ο Wes από τη Σκωτία, ο Guy από την Μποτσουάνα και ο Mark από τον Αγιο Μαυρίκιο έρχονται αντιμέτωποι για μερικά από τα πιο επικίνδυνα ψάρια.
Τρεις ψαράδες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη συναντιούνται για να αποδείξουν ποιος είναι ο Βασιλιάς του Ψαρέματος. Αυτήν την εβδομάδα, Κέιπ Τάουν, Αγγλία και Ιρλανδία ανταγωνίζονται στο ψάρεμα διαφόρων ειδών τόνου.
Χιουμοριστική και γεμάτη δράση, η σειρά παρουσιάζει τρεις ψαράδες από τρεις διαφορετικές χώρες, οι οποίοι αναμετρώνται για την ανάδειξη του απόλυτου "Βασιλιά του Ψαρέματος". Σε αυτή τη σκληρή μάχη, η τοποθεσία παίζει το βασικό ρόλο.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η αθλητική αλιεία είναι το καλύτερο σπορ στον κόσμο. Ομως με τόσους ψαράδες και τόσες τεχνικές ψαρέματος, πώς μπορεί τελικά να αποδειχθεί ποιος είναι ο καλύτερος;
Τρεις ψαράδες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη αναμετρώνται για να αναδειχτεί ο Βασιλιάς του Ψαρέματος. Σε αυτό το επεισόδιο, η Νάταλι, η οποία ζει στην Ισπανία, τα βάζει με τον Στίβεν από το Τέξας και τον Σέντρικ από το Πουέρτο Ρίκο.
Τρεις ψαράδες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη αναμετρώνται για να αναδειχτεί ο Βασιλιάς του Ψαρέματος. Από τον Αρκτικό Κύκλο μέχρι τη Δυτική Αφρική, οι συμμετέχοντες έρχονται αντιμέτωποι με τα άγρια αρπακτικά του ωκεανού.
Τρεις ψαράδες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ποιος είναι ο Βασιλιάς του Ψαρέματος. Αυτήν την εβδομάδα, οι ψαράδες κατευθύνονται στις Σεϋχέλλες, στην Ισπανία και στην Ιταλία. Αραγε ποιος θα κερδίσει;
Τρεις ψαράδες από τρεις διαφορετικές γωνιές του πλανήτη συναντώνται, για να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος! Ακολουθήστε τους σε μια σκληρή, αμφίρροπη μάχη, καθώς αγωνίζονται να πιάσουν μερικά από τα πιο "διάσημα" ψάρια στον κόσμο.
Τρεις ψαράδες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη συναντιούνται για να αποδείξουν την υπεροχή τους! Αυστραλία, Ταϊλάνδη και Ηνωμένο Βασίλειο καταθέτουν τις γνώσεις τους στο ψάρεμα και μας μυούν σε τρεις διαφορετικές τεχνικές αλιείας.
Χιουμοριστική και γεμάτη δράση, η σειρά παρουσιάζει τρεις ψαράδες από τρεις διαφορετικές χώρες, καθώς αναμετρώνται για την ανάδειξη του "Βασιλιά του Ψαρέματος". Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και η αγωνία παραμένει αμείωτη μέχρι το τέλος!
Πώς μπορεί μια 24ωρη κατασκήνωση στην πανέμορφη αγγλική εξοχή να ανταγωνιστεί τη λάμψη και την πολυτέλεια του ψαρέματος στη Φλόριντα και την τροπική ομορφιά των ακτών της Κόστα Ρίκα;
Τρεις ψαράδες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη διεκδικούν τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτήν τη φορά, ο Αμπι από την Μπελίσε, o Ιρλανδός Γιουτζίν κι ο Βίνταρ από τη Σουηδία δίνουν σκληρή μάχη κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες!
Τρεις ψαράδες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη συναντιούνται για να αποδείξουν ποιος είναι ο Βασιλιάς του Ψαρέματος. Αυτήν την εβδομάδα, Κέιπ Τάουν, Αγγλία και Ιρλανδία ανταγωνίζονται στο ψάρεμα διαφόρων ειδών τόνου.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτή την εβδομάδα, οι ψαράδες ταξιδεύουν στις Σεϋχέλλες, την Ισπανία και την Ιταλία.
Τρεις ψαράδες απ΄ όλον τον κόσμο συναγωνίζονται για τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτή την εβδομάδα, οι ψαράδες αντιμετωπίζουν τα άγρια αρπακτικά του ωκεανού.
Η βασίλισσα των γατόψαρων Natalie, που ζει στην Ισπανία, συναγωνίζεται τον ειδικό στις πέρκες Stephen από το Τέξας και Cedric από το Πουέρτο Ρίκο.
Τρεις ψαράδες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη ανταγωνίζονται σε ένα παιχνίδι γεμάτο προκλήσεις, διεκδικώντας τον τίτλο του Βασιλιά του Ψαρέματος. Αυτήν την εβδομάδα, οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με ένα προϊστορικό ψάρι.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551