Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Call - iShow.gr
The Call
Θρίλερ
Είδος
Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2013
Διάρκεια
94'
Συντελεστές
Υπόθεση
Μια λεπτή κλωστή επιβίωσης χωρίζει μια έφηβη – θύμα απαγωγής από τη μόνη της ελπίδα σωτηρίας, μια συμπονετική, σταθερή φωνή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής που επιστρατεύει όλα τα υπάρχοντα μέσα, για να μπορέσει να την βρει. Η βετεράνος χειρίστρια κλήσεων έκτακτης ανάγκης, Τζόρνταν (Χάλι Μπέρι) εργάζεται σ’ ένα αντικείμενο που δεν είναι για τις ασθενέστερες καρδιές: να καθοδηγεί την αγωνία του κόσμου και να σώζει ζωές.

Αλλά όταν το τηλεφώνημα μιας νεαρής γυναίκας για έναν ύποπτο τελειώνει με τραγικό τρόπο, η Τζόρνταν είναι συντετριμμένη. Επανεξετάζοντας τη ζωή της, αναρωτιέται αν αυτό είναι το τελευταίο οδυνηρό τηλεφώνημα στη δουλειά της. Έχοντας δίπλα της έναν υποστηρικτικό σύντροφο (Μόρις Τσέστνατ), σκέφτεται πως ίσως ήρθε η ώρα να κάνει ένα βήμα πίσω, να χαρεί τη ζωή της και να διδάξει στους άλλους τα υπέρ και κατά του - υψηλής πίεσης- επαγγέλματος της.

Αλλά η τηλεφωνική υποστήριξη που προσφέρει σε αγνώστους δεν έχει τελειώσει ακόμα. Όταν μια συνηθισμένη έφηβη αμερικανίδα, η Κέισι (Άμπιγκέιλ Μπρέσλιν), απάγετε από έναν κατά συρροή δολοφόνο (Μάικλ Έκλαντ), θα καταφέρει να καλέσει το 100 από το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του δολοφόνου.

Η Τζόρνταν, οδηγώντας μια ομάδα νέων αστυνόμων σε μια μεγάλη επιχείρηση της υπηρεσίας, προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή της κλήσης. Ένα σενάριο γνώριμο γι αυτή την έμπειρη δημόσια υπάλληλο. Πολύ σύντομα όμως η κατάσταση θα αποδειχθεί πως είναι σοκαριστικά οικεία. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορεί να κάνει η Τζόρνταν: να πάρει τον έλεγχο με τρόπο που δεν έχει κάνει ποτέ πριν. Πρέπει να μετατρέψει την Κέισι σε συνεργάτη της, να την βοηθήσει να εντοπίσει το δολοφόνο και να αποδείξει ότι είναι ένα κάλεσμα και για την ίδια.
Trailer
Πληροφορίες
Στο «The Call» πρωταγωνιστούν οι: Χάλι Μπέρι (Monster Ball, Cloud Atlas), Άμπιγκέιλ Μπρέσλιν (Little Miss Sunshine, New Year’s Eve), Μόρις Τσέστνατ (Identity Thief), Μάικλ Έκλαντ (The Divide), Μάικλ Ιμπιριόλι ("The Sopranos"), Μπραντ Άντερσον, (The Machinist). Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Ρίτσαρντ Ντ’ Οβίντιο (Exit Wounds, Thir13en Ghosts).
Συμμετέχουν
Χάλι Μπέρι
Jordan Turner
Άμπιγκειλ Μπρέσλιν
Casey Welson
Μόρις Τσεστνατ
Officer Paul Phillips
Μάικλ Έκλαντ
Michael Foster
Μάικλ Ιμπεριόλι
Alan Denado
Justina Machado
Rachel
José Zúñiga
Marco
Roma Maffia
Maddy
Evie Thompson
Leah Templeton (ως Evie Louise Thompson)
Denise Dowse
Flora
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz