Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ο κυνηγός: Η μάχη του χειμώνα - iShow.gr
Ο κυνηγός: Η μάχη του χειμώνα (The huntsman: Winter's war)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Περιπέτεια
Δράσης
Δραματική
Φαντασίας
Είδος
Επική περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2016
Διάρκεια
114'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε την ιστορία πριν τη Χιονάτη. O φανταστικός κόσμος της ταινίας Η Χιονάτη κι ο Κυνηγός διευρύνεται και μαθαίνουμε πόσο άρρηκτα συνδεδεμένη είναι η μοίρα του Κυνηγού Έρικ με τη Βασίλισσα Ραβένα.
Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ και την Σάρα, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ.
Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσουν τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισσα, αλλιώς εκείνη και το Κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ο Κρις Χέμσγουορθ και η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θέρον πρωταγωνιστούν και σε αυτήν την επική περιπέτεια έχοντας στο πλευρό τους την Έμιλι Μπλαντ και την Τζέσικα Τσαστέιν. 
Συμμετέχουν
Σαμ Κλαφλιν
William
Κρις Χέμσγουορθ
The Huntsman
Έμιλι Μπλαντ
Freya
Τζέσικα Τσαστέιν
Sara
Σαρλίζ Θερόν
Ravenna
Σόφι Κούξον
Pippa
Νικ Φροστ
Nion
Κόλιν Μόργκαν
Duke of Blackwood
Ραλφ Ίνεσον
Bar Keeper
Sheridan Smith
Mrs. Bromwyn
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz