Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Φούστα μπλούζα - 2ος χρόνος - iShow.gr
Φούστα μπλούζα - 2ος χρόνος
Θέατρο
Συντελεστές
Υπόθεση

Η Μαίρη (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) πριν δεκαοχτώ χρόνια ήταν παντρεμένη με το Θανάση αλλά μόλις έμεινε έγκυος ο Θανάσης την εγκατέλειψε. Η Μαίρη γεννάει μόνη ένα παιδί και λίγο καιρό μετά παντρεύεται έναν άλλον άντρα, τον Κώστα (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος). Εδώ και 17 χρόνια η Μαίρη, ο Κώστας και το παιδί αποτελούν την τέλεια οικογένεια μέχρι που ο Κώστας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Λας Βέγκας γνωρίζει μια Ελληνίδα χορεύτρια, τη Φλορίντα. Η Φλορίντα εδώ και ένα χρόνο του έχει γίνει έμμονη ιδέα και το πράμα χειροτερεύει γιατί εδώ και δυο βδομάδες η Φλορίντα έχει έρθει να εγκατασταθεί στην Ελλάδα και συναντιούνται κάθε μέρα κρυφά.

Εν τω μεταξύ η Μαίρη δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από το Θανάση, ο οποίος 18 χρόνια μετά την απόδραση του ζητάει μετανοιωμένος να την ξαναδεί και να γνωρίσει το παιδί του. Η Μαίρη μετά από κάποιους δισταγμούς δέχεται να τον συναντήσει. Και την ημέρα της συνάντησης η Μαίρη πέφτει λιπόθυμη όταν αντικρίζει μπροστά της μια πανέμορφη ψηλή γυναίκα (Σόφη Ζανίνου). Η γυναίκα αυτή της λέει ότι είναι ο Θανάσης. Όταν έφυγε από κοντά της πήγε στην Αμερική και έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλλου. Τώρα τον λένε Φλορίντα και δουλεύει στο Λας Βέγκας σαν χορεύτρια.

Πληροφορίες

Εδώ αρχίζει μια ατελείωτη φάρσα όπου οι ρόλοι ανατρέπονται σε ένα ερωτικό παιχνίδι που μοιάζει όλο και πιο πολύ με καρναβάλι. Η εισβολή της τρανσέξουαλ «μητέρας» στο συντηρητικό περιβάλλον αυτής της μεσοαστικής οικογένειας, δημιουργεί μια δίνη που συμπαρασύρει τους πάντες. Τον γιο της Μαίρης και της Φλορίντας (Πέτρος Μπουσουλόπουλος) μια καθηγήτρια αρχαίων (Ελένη Κρίτα), μιαν αλαφροίσκιωτη χήρα (Μαρία Κατσανδρή), έναν μακιγιέρ (Πάνος Σταθακόπουλος) και έναν ηθικολόγο πρόεδρο συλλόγου γονέων και κηδεμόνων (Τάκης Παπαματθαίου).

Συμμετέχουν
Δάφνη Λαμπρόγιαννη
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
Σόφη Ζαννίνου
Μαρία Κατσανδρή
Πέτρος Μπουσουλόπουλος
Ελένη Κρίτα
Μαρία Κανελλοπούλου
Τάκης Παπαματθαίου
Πάνος Σταθακόπουλος
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz