Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Φούστα Μπλούζα - iShow.gr
Φούστα Μπλούζα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Θέατρο
Συντελεστές
Πληροφορίες

Μια φάρσα με θέμα το παιχνίδι των δυο φύλων σ αυτή την ανεξιχνίαστη περιοχή του έρωτα, όπου τα όρια του αρσενικού και του θηλυκού μπερδεύονται.

Η Μαίρη (ΔΑΦΝΗ ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗ) πριν δεκαοχτώ χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Θανάση αλλά μόλις έμεινε έγκυος ο Θανάσης την εγκατέλειψε. Η Μαίρη γεννάει μόνη ένα παιδί και λίγο καιρό μετά παντρεύεται έναν άλλον άντρα, τον Κώστα (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ). Εδώ και 17 χρόνια η Μαίρη, ο Κώστας και το παιδί αποτελούν την τέλεια οικογένεια μέχρι που ο Κώστας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Λας Βέγκας γνωρίζει μια ελληνίδα χορεύτρια, την Φλορίντα. Η Φλορίντα εδώ και ένα χρόνο του έχει γίνει έμμονη ιδέα και το πράμα χειροτερεύει γιατί εδώ και δυο βδομάδες η Φλορίντα έχει έρθει να εγκατασταθεί στην Ελλάδα και συναντιούνται κάθε μέρα κρυφά.

Εν τω μεταξύ η Μαίρη δέχεται ένα ξαφνικό τηλεφώνημα από τον Θανάση, ο οποίος 18 χρόνια μετά την απόδραση του ζητάει μετανοιωμένος να την ξαναδεί και να γνωρίσει το παιδί του. Η Μαίρη μετά από κάποιους δισταγμούς δέχεται να τον συναντήσει. Και την ημέρα της συνάντησης η Μαίρη πέφτει λιπόθυμη όταν αντικρίζει μπροστά της μια πανέμορφη ψηλή γυναίκα (ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ). Η γυναίκα αυτή της λέει ότι είναι ο Θανάσης. Όταν έφυγε από κοντά της πήγε στην Αμερική και έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Τώρα τον λένε Φλορίντα και δουλεύει στο Λας Βέγκας σαν χορεύτρια.

Εδώ αρχίζει μια ατελείωτη φάρσα όπου οι ρόλοι ανατρέπονται σε ένα ερωτικό παιχνίδι που μοιάζει όλο και πιο πολύ με καρναβάλι. Η εισβολή της τρανσέξουαλ «μητέρας» στο συντηρητικό περιβάλλον αυτής της μεσοαστικής οικογένειας, δημιουργεί μια δίνη που συμπαρασύρει τους πάντες. Τον γιο της Μαίρης και της Φλορίντας (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ) μια καθηγήτρια αρχαίων (ΕΛΕΝΗ ΚΡΙΤΑ), μιαν αλαφροίσκιωτη χήρα (ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ), έναν μακιγιέρ (ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ), έναν ηθικολόγο πρόεδρο συλλόγου γονέων και κηδεμόνων (ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ) και την πανταχού παρούσα ρωσίδα υπηρέτρια (ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΙΔΟΥ).

Παραγωγή : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

Συμμετέχουν
Δάφνη Λαμπρόγιαννη
Μαίρη
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
Κώστας
Ελισάβετ Μουτάφη
Φλόριντα
Λεωνίδας Καλφαγιάννης
Γιός
Ελένη Κρίτα
Καθηγήτρια Αρχαίων
Μαρία Κατσανδρή
Χήρα
Πάνος Σταθακόπουλος
Μακιγιέρ
Τάκης Παπαματθαίου
Πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
Σοφία Μουτίδου
Υπηρέτρια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz