Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ευρυδίκη και Γιώργος Θεοφάνους ξανά μαζί 22/12 στο club του Μύλου! - iShow.gr
Ευρυδίκη και Γιώργος Θεοφάνους ξανά μαζί 22/12 στο club του Μύλου!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πίστες
Live
Υπόθεση
Με αφορμή  την παράσταση "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΜΑΜΑ" η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της στο ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS στην Αθήνα κλέβοντας τις εντυπώσεις, η Ευρυδίκη κάνει μία στάση και στο αγαπημένο της στέκι στη Θεσσαλονίκη, στο club του Μύλου την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με ξεχωριστό καλεσμένο τον Γιώργο Θεοφάνους!!!
Πληροφορίες
Με αφορμή την παράσταση "ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΜΑΜΑ" η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της στο ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS στην Αθήνα κλέβοντας τις εντυπώσεις, η Ευρυδίκη κάνει μία στάση και στο αγαπημένο της στέκι στη Θεσσαλονίκη, στο club του Μύλου την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με ξεχωριστό καλεσμένο τον Γιώργο Θεοφάνους!!!

20 χρόνια στη δισκογραφία γιορτάζει η ερμηνεύτρια και έχει πραγματικά πολλά να μοιραστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Συνεργάστηκαν δισκογραφικά για πολλά χρόνια και έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική ποπ σκηνή των 90'ς με υπέροχα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Αυτά καθώς και άλλα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη, θα ακούσουμε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο club του Μύλου, όπου συναντιούνται οι δύο καλλιτέχνες μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Εκεί θα παρουσιάσουν ζωντανά και το καινούργιο τραγούδι που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους για την Ευρυδίκη, σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

" Ό, τι με αγγίζει, είναι μόνο ό,τι αξίζει να θυμάμαι, γιατί άντεξε στο χρόνο" λέει ένα από τα τραγούδια τους.κι εμείς θα έχουμε πολλά να θυμόμαστε από αυτή τη βραδιά που θα είναι σίγουρα γεμάτη με όμορφες μελωδίες, συναίσθημα και συγκίνηση.

Ευρυδίκη και Γιώργος Θεοφάνους ξανά μαζί για μία μοναδική εμφάνιση, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο club του Μύλου!
Παίζουν
Ευρυδίκη
Γιώργος Θεοφάνους
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz