Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Η τούρτα της μαμάς - iShow.gr
Η τούρτα της μαμάς
Σειρά
Οικογενειακή
Είδος
Οικογενειακή σειρά ελληνικής παραγωγής 2020
Συντελεστές
Υπόθεση
Βασικός άξονας της πλοκής είναι τα οικογενειακά τραπέζια της μαμάς… Τραπέζια που στήνονται σε γενέθλια, επετείους γάμων, βαφτίσεις, κηδείες, αλλά και σε γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, το Πάσχα, όπου οι καλεσμένοι -διαφορετικών ηλικιών, διαθέσεων και πεποιθήσεων- μαζεύονται για να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν, να θυμηθούν, να χαμογελάσουν, αλλά και να μαλώσουν, να διαφωνήσουν… 
Όταν, λοιπόν, το φαγητό παύει να είναι, απλώς, ένας τρόπος γαστρονομικής ευχαρίστησης, ένας κώδικας επιβίωσης, και γίνεται μια γλυκιά αφορμή για παρέα, για αγάπη, για ασφάλεια, τότε φτάνει στο τραπέζι «Η τούρτα της μαμάς». Για να επιβεβαιώσει τη συντροφικότητα, την παρέα, την ιδέα της οικογένειας.
Η συγκεκριμένη τούρτα μιας απλής, καθημερινής, συνηθισμένης μαμάς, η οποία έχει βαλθεί να γίνει διαδικτυακά διάσημη, έχει μια μαγική δύναμη. Απαλύνει καθετί που μας στενοχωρεί, μας αγχώνει ή μας φέρνει σε δύσκολη θέση, μας κάνει να τα ξεχνάμε όλα και να χαμογελάμε ξανά όπως τότε που ήμασταν παιδιά. Η τούρτα κρύβει καλά το μυστικό της, γιατί είναι πολύτιμο και το ξέρουν μόνο οι μαμάδες αυτού του κόσμου, όταν τη φτιάχνουν για τον άντρα τους και τα παιδιά τους!
Πληροφορίες
Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης… συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς».
Συμμετέχουν
Κώστας Κόκλας
Τάσος, ο μπαμπάς
Καίτη Κωνσταντίνου
Ευανθία, η μαμά
Χρύσα Ρώπα
Αλεξάνδρα μάνα του Τάσου
Μαρία Γεωργιάδου
Βάσω μάνα της Βέτας
Λυδία Φωτοπούλου
Μαριλού, η γιαγιά
Θάνος Λέκκας
Κυριάκος, ο μεγάλος γιος
Πάρις Θωμόπουλος
Πάρης, ο μεσαίος γιος
Μιχάλης Παπαδημητρίου
Θωμάς, ο μικρός γιος
Ιωάννα Πηλιχού
Βέτα, η νύφη
Αλέξανδρος Ρήγας
Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz