Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ομάδα αυτοκτονίας - iShow.gr
Ομάδα αυτοκτονίας (Suicide Squad)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Αστυνομική
Επιστημονική Φαντασία
Θρίλερ
Κωμωδία
Περιπέτεια
Δράσης
Είδος
Αστυνομική κωμμική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2016
Διάρκεια
123'
Συντελεστές
Υπόθεση
Είναι ωραία να είσαι κακός… συγκέντρωσε μια ομάδα με τους πιο επικίνδυνους, φυλακισμένους Σούπερ Κακούς, εξόπλισε τους με τα πιο ισχυρά όπλα στη διάθεση της κυβέρνησης, και στείλε τους σε μια αποστολή να νικήσουν μια αινιγματική, ανυπέρβλητη οντότητα. Η Αμερικανίδα πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών, Αμάντα Γουόλερ έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν ή θα αποφασίσουν, να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του;  
Trailer
Πληροφορίες
Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άγιερ και βασισμένη στους χαρακτήρες της DC Comics, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο Τζάι Κόρτνεϊ («Insurgent»), ο Τζέι Χερνάντεζ («Takers»), ο Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε («Thor: The Dark World»), ο Ίκε Μπάρινχολτζ («Neighbors»), ο Σκοτ Ίστγουντ («Fury»), η Κάρα Ντελεβίν («Paper Towns»), ο Άνταμ Μπιτς («Cowboys & Aliens») και η Κάρεν Φουκουχάρα στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad») ετοιμάζεται να αφήσει το δικό της μοναδικό στίγμα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Warner και της DC Comics. 
Συμμετέχουν
Γουίλ Σμιθ
Deadshot
Jaime FitzSimons
Sergeant Ames Bravo 14
Ike Barinholtz
Griggs
Μάργκο Ρόμπι
Harley Quinn
Christopher Dyson
Missing Hand Guard
Bambadjan Bamba
T-Shirt Vendor
Βαϊόλα Ντέιβις
Amanda Waller
Ted Whittall
Admiral Olsen
Ντέιβιντ Χάρμπουρ
Dexter Tolliver
Robin Atkin Downes
Angelo / Incubus
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz