Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
La Patrona - iShow.gr
La Patrona
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αισθηματική
Δραματική
Είδος
Aισθηματική δραματική σειρά αμερικανικής και μεξικανικής συμπαραγωγής 2013
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Κύκλοι
1
1
1
1
Υπόθεση
Η πανέμορφη και ατίθαση Γκαμπριέλα Σουάρεζ (η πρωταγωνίστρια) είναι η μοναδική γυναίκα που εργάζεται στο χρυσορυχείο του χωριού Σαν Πέδρο Ντελ Όρο του Μεξικού, πολλά μέτρα κάτω από τη γη, μόνη ανάμεσα σε πολλούς άντρες. Η Γκαμπριέλα κατέληξε εκεί ύστερα από δύσκολες καταστάσεις, που σημάδεψαν την εφηβεία της, αλλά και τη σχέση της με την οικογένειά της και τους συγχωριανούς της. Μέσα από απροσδόκητες συγκυρίες, η πρωταγωνίστρια θα γνωρίσει τον Αλεχάντρο, τον γιο του ιδιοκτήτη του χρυσορυχείου, και της Αντόνια Γκέρα, μιας φιλόδοξης και αδίστακτης γυναίκας, που ζει μόνο και μόνο για να πάρει στα χέρια της τα ηνία του χρυσορυχείου. Ανάμεσα στους δύο νέους την Γκαμπριέλα και τον Αλεχάντρο θα αναπτυχθεί ένα δυνατό ειδύλλιο στο οποίο όμως θα αντιταχθούν πολλά πρόσωπα. Η μητέρα του άνδρα που ερωτεύεται η πρωταγωνίστρια θα μετατραπεί στον νούμερο ένα εχθρό της καθώς θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει αυτή την σχέση. Μεταξύ των δυο γυναικών θα εξελιχθεί μια μάχη χωρίς προηγούμενο. Η Αντόνια είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλος για να παραμείνει η αδιαφιλονίκητη «La patrona» (το «Αφεντικό») του χρυσορυχείου και ολόκληρης της περιοχής.

Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Πρόκειται για αισθηματική-δραματική τηλενουβέλα αμερικανικής και μεξικανικής συμπαραγωγής 2013 με επίκεντρο τη ζωή μιας σύγχρονης γυναίκας η οποία εργάζεται σε έναν κατεξοχήν ανδρικό τομέα, σ’ ένα χρυσορυχείο.

Η μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ δυο ισχυρών γυναικών, της πρωταγωνίστριας και της ανταγωνίστριάς της, για το ποια θα επικρατήσει, για το ποια θα είναι «το αφεντικό», τα ακραία αισθήματα, η δύναμη της αγάπης, οι ίντριγκες, και οι ανατροπές στην ζωή τους, είναι τα δυνατά σημεία της σειράς. Η πρωταγωνίστρια Αρασέλι Αράμπουλα, είναι δημοφιλής ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια στο Μεξικό.

Οι τηλεθεατές θα πάρουν μια γεύση από τις φυσικές ομορφιές του Μεξικού καθώς τα γυρίσματα του La Patrona έγιναν σε όμορφες τοποθεσίες και μικρές πόλεις της χώρας.
Συμμετέχουν
Αρασέλι Αράμπουλα
Gabriela Suárez / ... (1 episode, 2013)
Χόρχε Λουίς Πίλα
Alejandro Beltrán (1 episode, 2013)
Κρίστιαν Μπακ
Antonia Guerra 'La Patrona' (1 episode, 2013)
Έρικα Ντε Λα Ρόσα
Irene Montemar (1 episode, 2013)
Alexandra De La Mora
Patricia Montemar (1 episode, 2013)
Kenia Gazcon
Prudencia Godínez de Montemar (1 episode, 2013)
Carlos Torres Torrija
Julio Montemar (1 episode, 2013)
Geraldine Zinat
Francisca Mogollón (1 episode, 2013)
Maru Bravo
Poncia Jiménez (1 episode, 2013)
Surya MacGregor
Constanza Goldstein (1 episode, 2013)
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz