Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Επειγόντως τη μαμή - iShow.gr
Επειγόντως τη μαμή (Call the Midwife)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Είδος
Σειρά εποχής έξι επεισοδίων
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
Υπόθεση
Ο μεταπολεμικός κόσμος μέσα από τα μάτια μιας νοσοκόμας μαιευτηρίου στις φτωχογειτονιές του Λονδίνου, ξετυλίγεται σε μια συγκινητική και τρυφερή σειρά, βασισμένη στο ομότιτλο διήγημα της Jennifer Worth.
Όταν η Jenny Lee έρχεται για πρώτη φορά στο Ανατολικό Λονδίνο, δεν γνωρίζει τίποτα για τη φτώχεια και τη σκληρότητα της καθημερινής ζωής. Μεγαλωμένη σε ένα εύπορο περιβάλλον και έχοντας ζήσει για χρόνια στο Παρίσι, αποφασίζει να κάνει την πρακτική της ως μαία στην πιο φτωχή περιοχή του Λονδίνου. Γίνεται έτσι μέλος σε μια ομάδα μαιών, οι οποίες παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε άπορες γυναίκες.
Τα περιστατικά που αντιμετωπίζει η Jenny απέχουν πολύ από όσα έχει ζήσει και από την εκπαίδευση που έχει λάβει. Καθημερινά έρχεται αντιμέτωπη με άθλιες συνθήκες, τόσο στο νοσοκομείο που εργάζεται, όσο και στα σπίτια που επισκέπτεται. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες όμως, έχει τη δυνατότητα να ζήσει από κοντά αυτούς τους ανθρώπους και να τους αγαπήσει βαθύτατα.Πληροφορίες
Η μεγαλύτερη επιτυχία του BBC την τελευταία δεκαετία, που έφτασε ένα ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης με εννέα εκατομμύρια τηλεθεατές, έρχεται στην οθόνη της ΝΕΤ.
Συμμετέχουν
Βανέσα Ρεντγκρέϊβ
Mature Jenny
Jessica Raine
Jenny Lee
Παμ Φέρις
Sister Evangelina
Helen George
Trixie Franklin
Laura Main
Sister Bernadette
Τζούντι Παρφιτ
Sister Monica Joan
Bryony Hannah
Cynthia Miller
Jenny Agutter
Sister Julienne
Ben Caplan
PC Peter Noakes (7 επεισόδια, 2012)
Cliff Parisi
Fred (7 επεισόδια, 2012)
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz