Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ψωνίζω, άρα υπάρχω - iShow.gr
Ψωνίζω, άρα υπάρχω (Confessions of a Shopaholic)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2009.
Διάρκεια
104'
Συντελεστές
Υπόθεση
Η Ρεμπέκα Μπλούμγουντ (Ίσλα Φίσερ) είναι μια χαριτωμένη Νεοϋορκέζα με ιδιαίτερο ταλέντο στο shopping – ίσως μεγαλύτερο από ό,τι χρειάζεται κανείς... Το όνειρό της είναι να πιάσει δουλειά στο αγαπημένο της περιοδικό μόδας, αλλά αρχικά οι προσπάθειές της αποτυγχάνουν. Κάποια στιγμή όμως, της προσφέρεται η ευκαιρία για μια στήλη σε οικονομικό περιοδικό του ίδιου εκδοτικού οίκου. Κι ενώ βλέπει ότι οι επιθυμίες της μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, προσπαθεί απεγνωσμένα να εμποδίσει το παρελθόν από το να καταστρέψει το μέλλον της, προκαλώντας αστείες και απρόβλεπτες καταστάσεις.
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Μια νέα δουλειά; Πιθανόν
Ένας νέος άνδρας; Ενδεχομένως
Μια καινούργια τσάντα; Οπωσδήποτε!


ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ

Το βιβλίο της Σόφι Κινσέλα “Ψωνίζω Άρα Υπάρχω”, πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία, ήταν το πρώτο από μια σειρά μυθιστορημάτων (“Shopaholic Takes Manhattan”, “Shopaholic Ties the Knot”, “Shopaholic and Sister” και “Shopaholic and Baby”) που δημιούργησαν ένα παγκόσμιο λογοτεχνικό φαινόμενο: και τα πέντε βιβλία έγιναν best-seller τόσο στην Αγγλία όσο και στην Αμερική, ενώ κάποια στιγμή τρία από αυτά βρίσκονταν ταυτόχρονα στο top 10 της Washington Post. Η μοναδική αυτή επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πιο διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ, Τζέρι Μπρούκχαϊμερ: «Η εταιρεία μας ψάχνει συνεχώς για φρέσκιες ιδέες» λέει ο Μπρούκχαϊμερ, που παρά την τεράστια φιλμογραφία του, ασχολείται για πρώτη φορά με το είδος της ρομαντικής κωμωδίας. «Και η Σόφι μας βοήθησε πολύ στο να μεταφέρουμε πιστά τον χαρακτήρα της Ρεμπέκα Μπλούμγουντ στη μεγάλη οθόνη».
Η Σόφι Κινσέλα πρωτοπαρουσίασε τη Ρεμπέκα Μπλούμγουντ στο αγγλόφωνο κοινό πριν από 8 μόνο χρόνια. Μέχρι σήμερα, η συμπαθητική shopaholic έχει αποκτήσει 15 εκατομμύρια οπαδούς σε 35 χώρες, από την Αμερική και την Ευρώπη μέχρι την Τουρκία, την Ιαπωνία, την Κίνα, την Κορέα, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ. «Με την οικονομική κρίση, όπου οι περισσότεροι στην Αμερική βρίσκονται με 27 χρεωμένες κάρτες, όλοι σχεδόν μπορούν να μπουν στη θέση τη Ρεμπέκα Μπλούμγουντ» λέει ο υπεύθυνος παραγωγής Μάικ Στένσον.

Συμμετέχουν
Άιλα Φίσερ
Rebecca Bloomwood
Χιου Ντάνσι
Luke Brandon
Κρίστεν Ρίτερ
Suze
Τζόαν Κιούζακ
Jane Bloomwood
Τζον Γκούντμαν
Graham Bloomwood
Τζον Λίθγκοου
Edgar West
Κρίστιν Σκότ Τόμας
Alette Naylor
Fred Armisen
Ryan Koenig
Λέσλι Μπιμπ
Alicia Billington
Λιν Ρέντγκρεϊβ
Drunken Lady at Ball
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz