Αναζήτηση
Κυνηγοί Θησαυρών: Οι Συντηρητές - iShow.gr
Κυνηγοί Θησαυρών: Οι Συντηρητές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Ο κατασκευαστής ντουλαπιών Αλεξ ανασταίνει μια υπέροχη κασέλα 300 ετών, λίγο πριν γίνει καυσόξυλα, ενώ ο Ντρου προκαλεί τον ταριχευτή Κρις να δώσει νέα πνοή σε βικτωριανό ερωδιό.
Ο ταπετσέρης Κρεγκ φτάνει στα όρια με έναν εδουαρδιανό καναπέ, κατεστραμμένο από ερασιτεχνική επισκευή. Η συντηρήτρια φωτιστικών Τζολίν αναλαμβάνει μια αυθεντική λάμπα του Β' ΠΠ.
Ο κατασκευαστής ντουλαπιών Αλεξ επισκευάζει ένα ταλαιπωρημένο σεντούκι που ανήκε σε μασονική στοά, ενώ ο σιδηρουργός Νεβ επιχειρεί να αποκαταστήσει μερικές ιστορικές λάμπες δρόμου.
Ο γλύπτης Νικ δοκιμάζεται από ένα κομμάτι που έχει σχέση με ιππασία και κλασικές καταβολές. Ο ειδικός δερμάτων Μάρτιν εργάζεται σε αποσκευή που κάποτε ανήκε σε Ρώσο γαλαζοαίματο.
Ο ειδικός στο γαλλικό βερνίκι, Αλεξ, συντηρεί ένα κουνιστό αλογάκι του 1930. Ο γλύπτης Νικ σώζει ένα κομμάτι των μέσων του αιώνα, ενώ ο ταπετσέρης Κρεγκ μια βικτωριανή καρέκλα.
Ο κορυφαίος σιδηρουργός, Νέβιλ Μόρις, δουλεύει σε ένα κάγκελο, που κάποτε στήριζε καθίσματα τζακιού, ενώ ο Μάρτιν συντηρεί το μπουφάν ενός ήρωα της RAF του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Στο Ανγκλσι, ο έμπορος αντικών, Σάξον Ντάραντ, γοητεύει τον μετρ των δερμάτων, Μάρτιν Ασγουορθ, με μια σπάνια κι εντυπωσιακή ντουλάπα ταξιδίου Louis Vuitton της δεκαετίας του 1920.
Ο κατασκευαστής ντουλαπιών Αλεξ επισκευάζει ένα ταλαιπωρημένο σεντούκι που ανήκε σε μασονική στοά, ενώ ο σιδηρουργός Νεβ επιχειρεί να αποκαταστήσει μερικές ιστορικές λάμπες δρόμου.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551