Η Τσινγκ Χε Χουάνγκ μαγειρεύει χοιρινό με άγρια μανιτάρια και τηγανίτες. Στη συνέχεια, συναντά τον κύριο και την κυρία Χαν, ένα ζευγάρι που νοικιάζει ένα διαμέρισμα στο Χουαντίξια, ένα μικρό, αγροτικό χωριό έξω από το Πεκίνο.
Ο Κεν Χομ και η Τσινγκ-Χε Χουάνγκ ταξιδεύουν στην επαρχία της Σιτσουάν. Επισκέπτονται ένα εστιατόριο στην Τσενγκντού, όπου δοκιμάζουν ένα πιάτο με χοιρινό μυαλό. H Τσινγκ μαγειρεύει την τοπική σπεσιαλιτέ, το τόφου 'Μα Πο'.
Ο Κεν Χομ και η Τσινγκ-Χε Χουάνγκ ετοιμάζουν δύο πιάτα και τρώνε με δασοκόμους της μειονότητας Ντάι στην επαρχία Γιουνάν, στη νοτιοδυτική Κίνα. Το πρώτο πιάτο είναι αρωματικό βραστό κοτόπουλο με τσίλι, τζίντζερ και βιετναμέζικο δυόσμο και το δεύτερο ρύζι με φιστίκια.
Στην πόλη Καϊπίν, ο Κεν Χομ συναντά την οικογένειά του και όλοι μαζί μαγειρεύουν για να γιορτάσουν την επιστροφή του. Ο Κεν μαζί με τον ξάδερφό του μαγειρεύουν 'γλυκόξινη χήνα με πικρό πεπόνι με σάλτσα από μαύρα φασόλια'.