Η Τζάκι γνώρισε τον έρωτα στο νότιο Σουδάν όταν συνάντησε τον Γιόχαν. Μετά τον γάμο, το σχέδιο του ζευγαριού να ζήσει στην πατρίδα της Τζάκι, τον Καναδά, δεν πήγε καλά. Τώρα, μετακομίζουν στη Νότια Αφρική λόγω της καινούριας δουλειάς του Γιόχαν.
Ο Μαρκ και η Τέρα ζούσαν στο Κάνσας, αλλά μια επαγγελματική ευκαιρία τους έδωσε την ευκαιρία να ζήσουν στη Νότια Αφρική. Ωστόσο, με μόλις έξι μήνες πριν γεννηθεί το μωρό τους, οι Σνάιντερ πρέπει να κινηθούν γρήγορα.
Όταν ο Μάικ ήρθε αντιμέτωπος με μια νέα επαγγελματική ευκαιρία στις Βερμούδες, μαζί με την Κέιτ, άρπαξαν την ευκαιρία, κάτι που τους ανάγκασε να διακόψουν το συμβόλειο τους στο διαμέρισμα που έμεναν. Η Κέιτ, έχοντας ανάγκη από μια καριέρα, ανησυχεί για το τι θα κάνει με τον χρόνο της.
Ο Νίκολας ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Έτσι, διδάσκει σε ένα ξενόγλωσσο σχολείο στη Σουηδία, αλλά ο στόχος του είναι να ταξιδεύει κάθε σαββατοκύριακο. Μαζί του, η φίλη του Νίτα του θυμίζει ότι όσο πιο πολλά χρήματα εξοικονομεί, τόσο πιο πολύ μπορεί να ταξιδεύει.
Ο Ίσραελ θέλει ένα σπίτι στην εξοχή της Ουαλίας ενώ η Ρελένα ελπίζει ότι θα βρει κάτι κοντά στη δουλειά της.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα