Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ο ναυαγός - iShow.gr
Ο ναυαγός (Cast away)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Δραματική
Είδος
Δραματική περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής 2000
Διάρκεια
131'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ο Τσακ Νόλαντ είναι ένας πολυάσχολος επιθεωρητής της εταιρίας μεταφορών FED-EX . Γυρίζει όλο τον κόσμο ελέγχοντας αν όλα πάνε καλά στα κέντρα διανομής της εταιρίας που λειτουργούν σε κεντρικά αεροδρόμια Είναι παραμονή Χριστουγέννων και πολυάσχολος όπως πάντα, τρέχοντας να προλάβει κάποια πτήση, δίνει στο κορίτσι του υπόσχεση γάμου. Δυστυχώς όμως, το αεροσκάφος χάνει τον προσανατολισμό του μέσα σε μία τροπική καταιγίδα και βυθίζεται στα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού . Σαν από θαύμα, ο Τσακ σώζεται και τα κύματα τον ξεβράζουν στην παραλία ενός ερημικού νησιού. Ο Τσακ πρέπει τώρα να μάθει να επιβιώνει εντελώς μόνος. Μόνη του συντροφιά μια μπάλα του βόλεϊ που ξεπέφτει κι αυτή στο ερημονήσι...
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ο Τομ Χανκς διεκδίκησε το Όσκαρ Α΄ αντρικού ρόλου στην 73η απονομή για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία αυτή, που προκάλεσε αίσθηση σε όλο τον κόσμο. Βραβευμένος ήδη με δυο Όσκαρ Α΄ αντρικού ρόλου, στην ουσία αναλαμβάνει να στηρίξει μόνος του την ταινία και τα καταφέρνει περίφημα υποδυόμενος έναν άνθρωπο που παλεύει να επιβιώσει σε πρωτόγονες συνθήκες.

Είναι η δεύτερη συνεργασία του Ρόμπερτ Ζεμέκις με το Τομ Χανκς μετά το επιτυχημένο «Forrest Gump» και φωτίζει ακόμη περισσότερο το αστείρευτο ταλέντο του πρωταγωνιστή.
Συμμετέχουν
Τομ Χανκς
Chuck Noland
Έλεν Χαντ
Kelly Frears
Chris Noth
Jerry Lovett
Paul Sanchez
Ramon
Lari White
Bettina Peterson
Leonid Citer
Fyodor
David Allen Brooks
Dick Peterson
Jelena Papovic
Beautiful Russian Woman (ως Yelena Papovic)
Valentina Ananina
Russian Babushka
Semion Sudarikov
Nicolai
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz