Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ MΟΥ - iShow.gr
ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ MΟΥ
Θέατρο
Συντελεστές
Υπόθεση
Ποια κοινή μοίρα συνδέει έναν αλλοδαπό διαρρήκτη, μια φιλόλογο της ελληνικής γλώσσας σε πένθος, έναν ηλικιωμένο καθηγητή ελληνικής ιστορίας με αλτσχάιμερ και ένα φρεσκοδιαζευμένο βαλκανιονίκη που θέλει να απολαύσει την ελευθερία του;

Όλοι οι παραπάνω μπερδεμένοι σ’ ένα πολύχρωμο γαϊτανάκι αλληλεξαρτήσεων και φόβων, προσπαθούν να αγαπήσουν και να ξαναγαπηθούν, να ακουμπήσουν και να εμπιστευθούν…. με φόντο την Ελλάδα του σήμερα.

Μία σύγχρονη, αιχμηρή κωμωδία με έντονους ρυθμούς και ανατροπές, που καυτηριάζει ό,τι μας κάνει και φοβόμαστε, ό,τι μας κάνει ξένους μ’ εμάς τους ίδιους…

Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Στο θέατρο ΔΙΑΝΑ από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου συνεχίζεται ακάθεκτη για δεύτερη χρονιά η παράσταση που αγάπησαν κοινό και κριτικοί και συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης, με τον διφορούμενο τίτλο «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη.
Για δεύτερη χρονιά θα μοιραστούν τη σκηνή με την Ελένη Ράντου οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Πάνω σε ένα κείμενο βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικά αστείο, η παράσταση «KATAΔΙΚΟΣ ΜΟΥ» απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και συνεχίζει και φέτος να κάνει έργο τη ζωή μας, τους φόβους μας, τις ανασφάλειές μας…

Ασφάλεια. Σύνθετη λέξη. Από το α και σφάλλω. Πώς μπορεί να νοιώθεις σήμερα ασφαλής; Πως μπορείς να μη σφάλλεις;


Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, γενική δοκιμή της παράστασης, η Ελένη Ράντου και οι συντελεστές της παράστασης προσφέρουν σε ανέργους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση «Κατάδικός μου» με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
Οι κρατήσεις των θέσεων για τη γενική δοκιμή της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου θα γίνονται στο ταμείο του θεάτρου Διάνα από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Συμμετέχουν
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
Ελένη Ράντου
Ορφέας Αυγουστίδης
Μιχάλης Ιατρόπουλος
Δημήτρης Καπετανάκος
Μπάμπης Γιωτόπουλος
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz