Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
2112 - iShow.gr
2112
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Θέατρο
Διάρκεια
120'
Συντελεστές
Υπόθεση
Πώς θα αντιδρούσατε αν μαθαίνατε ότι σε 100 χρόνια από σήμερα πέντε ανθρώπινα όντα μελετούν και σχηματίζουν αντίληψη για τη ζωή σας, με μοναδικό στοιχείο μια λίστα με τα 10 πιο γκουγκλαρισμένα ερωτήματα του 2002 - 2012  που βρήκαν στο ίντερνετ;

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 μια παγκόσμια ηλεκτρονική καταστροφή διαγράφει κάθε ηλεκτρονικά καταγεγραμμένη πληροφορία από κάθε μέσο.

Μηδενίζουμε. Κι ύστερα ξαναρχίζουμε να γράφουμε. Νέους πολέμους, νέες επαναστάσεις, νέες πρωτοπορίες, νέες ανακαλύψεις, νέες κοινωνίες, νέα όντα. Διανύουμε τον αιώνα που όλα αλλάζουν. Ή σχεδόν όλα. Η απορία δεν παύει ποτέ να υπάρχει.
Πληροφορίες
" Καλώς ήρθατε στο 2112! Ευτυχισμένη Ηλιαυγή! Το ΑΤΤΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ σας καλωσορίζει στη σειρά των επετειακών διαλέξεων για τα Εκατό χρόνια μετά τον Επανακαθορισμό! Τα όντα, εκείνη την εποχή ρωτούσαν.... "Πόσα χρόνια θα ζήσω; Ποιό είναι το μυστικό της ευτυχίας; Πού είναι το νόημα της ζωής; Είναι οι ξανθιές πιο καυτές; Ποιά είναι η καλύτερη δίαιτα; Πέθανε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν; Ποιός είναι ο πιο δημοφιλής άνθρωπος στον κόσμο; Τι είναι αγάπη; Υπάρχει Θεός; Είναι κανείς εκεί;" "

Αφηγητής ο "ηλεκτρονικός" Δημήτρης Πιατάς
Στα βίντεο της παράστασης 100 άνθρωποι απαντούν στα 10 πιο συχνά ερωτήματα που πληκτρολογήθηκαν στο google την τελευταία δεκαετία

Συμμετέχουν
Χριστίνα Μπιρμπίλη Καραλέκα
Βασίλης Παπαδημητρίου
Ευσταθία Τσαπαρέλη
Τάσος Τσουκάλης Δημητριάδης
Αναστασία Χατζάρα
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz