Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Τhe 2night Show - iShow.gr
Τhe 2night Show
Τοκ Σόου
Ψυχαγωγική εκπομπή
Είδος
Ψυχαγωγική εκπομπή ελληνικής παραγωγής.
Συντελεστές
Υπόθεση
Για 5η σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται στους δέκτες μας, έχοντας στη συντροφιά του ξεχωριστούς καλεσμένους που είναι έτοιμοι να του αποκαλύψουν τις πιο κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς τους, μέσα από ανατρεπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Σεζόν 2019- 2020
Με αυθορμητισμό, χιούμορ και χαλαρή διάθεση, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται όλους της πρωταγωνιστές της showbiz και όχι μόνο, για να ακούσει τις ιστορίες τους και να συζητήσει μαζί τους. Στη late night δημοσιογραφική ομάδα προστίθεται και ο ανατρεπτικός Βαγγέλης Περρής.

Σεζόν 2018-2019
Η σωστή late night show συνταγή, το «The 2Night Show». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία θα συζητά, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Από το πρώτο επεισόδιο και σε κάθε επεισόδιο, οι «The Wixers», ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νίκος Ράπτης φέρνουν την τρέλα του Netwix, του νεανικού web καναλιού του ΑΝΤ1, στη μικρή οθόνη συνεχίζοντας να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα… ατελείωτη πλάκα με όλους και με όλα. Για χάρη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2Νight Show» μετονομάζονται σε «ΜΥΓΕΣ»!

Σεζόν 2016-2017
Χιούμορ, γέλιο, μουσική, συγκίνηση, αυτοσαρκασμός αλλά και νέα παιχνίδια έκπληξη έρχονται για να «αναστατώσουν» τα βράδια σας και να τα μετατρέψουν σε απολαυστικές νύχτες γεμάτες μοναδικούς καλεσμένους και αξέχαστα στιγμιότυπα.
Τhe 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ό,τι προκύψει… θα σας εκπλήξει!  
Συμμετέχουν
Γρηγόρης Αρναούτογλου
Παρουσίαση
Βαγγέλης Περρής
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz