Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Το κυνήγι της ευτυχίας - iShow.gr
Το κυνήγι της ευτυχίας (The pursuit of happyness)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Κοινωνική
Αληθινή ιστορία
Είδος
Κοινωνική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2006
Διάρκεια
117'
Συντελεστές
Υπόθεση
'Οταν η σύζυγός του, Λίντα, τον εγκαταλείπει, ο άνεργος Κρις ανατρέφει μόνος τον πεντάχρονο γιο του. Η πάλη του να χτίσει ένα μέλλον για τον ίδιο και το γιο του τελικά αποδίδει, όταν μπαίνει, χωρίς μισθό, σε ένα σκληρό πρόγραμμα εκπαίδευσης χρηματιστών, όπου ελάχιστοι τα καταφέρνουν. Με την αυτοπεποίθησή του και την αγάπη του γιού του, ο Κρις όχι μόνο ξεπερνά τα εμπόδια αλλά γίνεται και θρύλος της Γουόλ Στριτ...
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του ανύπαντρου πατέρα, άνεργου και άστεγου Κρις Γκάρντνερ που έφτασε να διοικεί τη... δική του χρηματιστηριακή, μία ταινία-έμπνευση για την κινητήρια δύναμη των ονείρων. Στον ρόλο του αυτοδημιούργητου "μεγιστάνα", ο υποψήφιος για Όσκαρ Γουίλ Σμιθ (`Άλι`) σε έναν πιο ανθρώπινο, τρυφερό ρόλο από εκείνους που τον έχουμε συνηθίσει. Γιατί το κυνήγι της ευτυχίας δεν είναι μόνο δικαίωμά μας. Είναι υποχρέωσή μας.

Στον ρόλο του μικρού γιου του Γκάρντνερ, Κρίστοφερ, βλέπουμε τον μικρό Τζέιντεν Κρίστοφερ Σάιρ Σμιθ, πραγματικό γιο του Γουίλ Σμιθ, στην πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση.

Συμμετέχουν
Γουίλ Σμιθ
Chris Gardner
Τζέιντεν Σμιθ
Christopher
Θάντι Νιούτον
Linda
Brian Howe
Jay Twistle
Τζέιμς Κάρεν
Martin Frohm
Dan Castellaneta
Alan Frakesh
Kurt Fuller
Walter Ribbon
Takayo Fischer
Mrs. Chu
Κέβιν Γουέστ
World's Greatest Dad
George Cheung
Chinese Maintenance Worker (ως George K. Cheung)
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz