Αναζήτηση
Ο Mr. Bean πάει διακοπές - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Ο Mr. Bean πάει διακοπές - iShow.gr
Είδος
Κωμωδία παραγωγής 2007
Διάρκεια
90'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Ένα βροχερό απόγευμα στην Αγγλία, ο Μr Bean κερδίζει το πρώτο βραβείο στη λοταρία που διοργανώνει η Εκκλησία. Το έπαθλο είναι μια εβδομάδα διακοπών στη Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα, στην περίφημη, ηλιόλουστη Ριβιέρα, κατά τη διάρκεια του περίφημου φεστιβάλ των Καννών, καθώς και μία βιντεοκάμερα για να καταγράψει το χρονικό των διακοπών του! Από την αρχή του ταξιδιού του, η μια καταστροφή διαδέχεται την άλλη, ιδίως αφότου συναντά ένα Ρουμάνο σκηνοθέτη και το 10χρονο γιο του… Οι ονειρικές διακοπές που φανταζόταν ο Mr. Bean μοιάζουν άπιαστο όνειρο αφού, από τη μια στιγμή στην άλλη, μετά από μια σειρά ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων, βρίσκεται κατηγορούμενος ακόμα και για απαγωγή ενώ, η γνωριμία του με μια νεαρή ηθοποιό, έχει ως αποτέλεσμα να παρευρεθεί, έστω κι ανορθόδοξα, στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ των Καννών και να παίξει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
  • Τα γυρίσματα κράτησαν 12 εβδομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2006 και έλαβαν χώρα σε Λονδίνο, Παρίσι, στο Πάρκο Λιμπερόν και στις Κάννες.
  • Για πρώτη φορά στα χρονικά οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου έδωσαν άδεια να πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο Κόκκινο Χαλί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και τούτο, επειδή ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ ήταν θαυμαστής του Mr Bean.
  • Τι είναι αυτό που κάνει τόσο αναγνωρίσιμο κι αγαπητό τον Μr Bean; Τι άλλο από το μοναδικό κωμικό του στυλ, τη «σωματική» του ερμηνεία και το περιορισμένο λεξιλόγιό του…!
  • Η προετοιμασία του ρόλου περιελάμβανε πολύ… Buster Keaton, Charlie Chaplin, Harold Lloyd, Carl Valentine και Jacques Tati.
Παίζουν
Ρόουαν Άτκινσον
Mr. Bean
Στηβ Pemberton
Vicar
Lily Άτκινσον
Lily at the Stereo
Πρέστον Nyman
Boy with Train
Sharlit Deyzac
Buffet Attendant
Francois Touch
Busker Accordion
Έμμα de Caunes
Sabine
Arsène Mosca
Traffic Controller (ως Arsene Mosca)
Stéphane Debac
Traffic Controller
Willem Dafoe
Carson Clay
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551